1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem XLink z uruchomieniem

Temat na forum 'XLink Kai' rozpoczęty przez Grzesiek96, Lipiec 18, 2010.

  1. Grzesiek96

    Grzesiek96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    Witam!

    Mam dość duży problem! Kiedy Chcę uruchomić najnowszą wersję Xlinka to mi takie coś wyskakuje:

    Yfrog Image : yfrog.com/j3beztytuunipj

    Jeżeli wyskoczy już nowa strona to widać adres, ale za raz znika i jest błąd wyświetlania strony :/ . Wiecie o co może chodzi? Dodam, że starsza wersja działa, ale ciągle jest ''Not Yet'' :/ . Mam modem ZTE ZXDSL 852 i wyłączony Firewall. Do tego XP SP 3, Freamework 3,5, C++ 2008, najnowszą Javie i Flash. Chyba nikt nie ma takiego problemu :/ .

    Proszę o pomoc!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dlugi

    dlugi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 18, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wyłącz antywirusa
     
  4. Daniello09

    Daniello09 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2009
    Posty:
    209
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    A może to przez modem? Jak masz podłączonego kompa z xboxem i czy to neostrada?
     
  5. Grzesiek96

    Grzesiek96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    Faktycznie dlugi pomogłeś! Do tej pory nie miałem problemów z antywirem!

    Dzięki, temat do zamknięcia!
     
  6. wojtekj

    wojtekj Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Xlink wywala mi takiego oto errora

    [​IMG]

    Windows 7 - oczywiście uruchamianie w zgodności zaznaczone ;)

    Co robić ? Reinstalacje Kaia itp nie pomogły.
     
  7. sajdorr

    sajdorr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    938
    Polubienia:
    78
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    P-ce
    1. Możesz włączyć konfigurator'a ? Jeżeli tak to zaznacz tam PSSDK.
    2. Tak jak pare postów wyżej, wyłącz antywirusa.

    btw. podaj jakie masz łącze, neostrada?


    p.s w mojej sygnaturce masz linka do poradnika, skorzystaj z niego :)
     
  8. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Podepnę się pod temat.

    Chciałem dziś zacząć swoją historię z Xlink Kali i mam różne wrażenia i problemy:

    Po resecie routera (zapomniałem hasła do niego), udostępniłem port 30 000 na mój numer IP:
    [​IMG]
    Mam ustawione aktualnie na ip z końcówką 101, ponieważ mam ustawione automatyczne przydzielanie IP (gdy będę chciał podłączyć się do xkali sprawdzę jaki mam ip i ewentualnie zmienię).

    Instaluje aplikacje Xkali, ustawiam prawa administratora na plik "Start Kali" oraz by program został odpalony ze zgodnością Windows XP.

    Po odpaleniu pojawia mi się "an error occurred updating the web user interface" miał ktoś coś takiego?

    Dodam że komunikacja Xbox PC działa, xboxa jak i laptopa mam podłączone kablem, bo dowiedziałem się że po wifi nie da rady.
     
  9. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Podepnę się pod temat.

    Chciałem dziś zacząć swoją historię z Xlink Kali i mam różne wrażenia i problemy:

    Po resecie routera (zapomniałem hasła do niego), udostępniłem port 30 000 na mój numer IP:
    [​IMG]
    Mam ustawione aktualnie na ip z końcówką 101, ponieważ mam ustawione automatyczne przydzielanie IP (gdy będę chciał podłączyć się do xkali sprawdzę jaki mam ip i ewentualnie zmienię).

    Instaluje aplikacje Xkali, ustawiam prawa administratora na plik "Start Kali" oraz by program został odpalony ze zgodnością Windows XP.

    Po odpaleniu pojawia mi się "an error occurred updating the web user interface" miał ktoś coś takiego?

    Dodam że komunikacja Xbox PC działa, xboxa jak i laptopa mam podłączone kablem, bo dowiedziałem się że po wifi nie da rady.
     
  10. Misieksc

    Misieksc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    78
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sosnowiec
    ja mam natomiast problem typu gdy kliknę w tą ikonkę i dam Launch Gui to mi wyskakuje okienko i ciągle pisze Requerying orbital mesh... i nic wiecej :(

    Ok opanowana sytuacja musiałem trochę dłużej poczekać i wszystko już śmiga
     
Wczytywanie...

Poleć forum