1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z 3 grami.. ! ; /

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez buzzboy169, Luty 21, 2014.

  1. buzzboy169

    buzzboy169 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2013
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hej.. mam problem z rdr, gta 4 , i sr4 wkladam gre, intro i po intrze czarny ekran... wtedy najczesciej sie zawiesi. ; (

    Z gory dziekuje..


    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Krzysztof PL

    Krzysztof PL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2013
    Posty:
    168
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Konsola przerobiona ?
     
  4. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    może zacznijmy od tego czy masz LT czy RGH ?
     
  5. buzzboy169

    buzzboy169 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2013
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Lt 3.0

    Edit:

    mam 120 gier lacznie i nie mam w nich tak...
     
  6. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Jeśli chcesz coś dopisać to edytuj post, a nie pisz jeden pod drugim..

    Może być to błąd przy nagrywaniu, jeśli nagrasz ponownie to powinno pomóc lub po prostu Twoja nagrywarka już się kończy i czas na wymiane.
     
  7. buzzboy169

    buzzboy169 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2013
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale na poczatku w 3 tych grach normalnie wszystko dzialalo......
     
Wczytywanie...

Poleć forum