1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z 360 Waves Patcher'em

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez XtraKulMadaFaka, Marzec 6, 2010.

  1. XtraKulMadaFaka

    XtraKulMadaFaka Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    Mam Bad Company 2 i w opisie pisze ze gra ma Wave 6. a Jak wrzucam ją do 360 Waves patcher'a to pokazuje mi, że gra ma Wave 4. Mogę ją spokojnie spatchować na Wave 1 czy może sie coś uszkodzić ?


    //HoFi:
    -Zakaz zakładania tematów przez ''Użytkowników'' w dziale dla ''Świeżaków(do 20postów)''! następny taki temat i warn !! \kosz!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Mateuszek77

    Mateuszek77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2010
    Posty:
    181
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków|Cracovia|
    Spoko pat*** ją do danego wave bo wavepatcher obsluguje tylko obrazy do wave4.. wszystko bedzie dzialalo:)
     
  4. XtraKulMadaFaka

    XtraKulMadaFaka Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    dobra spatchowałem gre na WAVE 1, teraz pytanie czy pójdzie mi na konsoli z IXtreme 1.6 ? Czy musze przerobić na WAVE 3 ??
     
  5. krzysiek1189

    krzysiek1189 Banned

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    lepiej przerób na wave 3 jest pewniejsze
     
  6. Fennixs

    Fennixs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2009
    Posty:
    289
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    TM
    Ja przerobiłem na wave 3 i działa pięknie
     
  7. Mateuszek77

    Mateuszek77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2010
    Posty:
    181
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków|Cracovia|
    Jak masz ix 1.6 to odrazu pat**** na Wave 3
     
  8. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Mozesz na nizsze, 1,2, do max 3 Wave'a
     
  9. XtraKulMadaFaka

    XtraKulMadaFaka Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
  10. juggabaciuch

    juggabaciuch Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 9, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    mi nie dziala wave 3 i nie moge go pobrac za pomoc dzieki
     
  11. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Jaki iXtreme?
    Masz przerobke?
    Co się pojawia na ekranie???
     
  12. xXANDRZEJXx

    xXANDRZEJXx Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 13, 2008
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam problem z zainstalowaniem programu wave patcher. Próbowałem instalować różne wersje tego programu, na trzech różnych komuterach i za każdym razem podczas instalacji pojawia mi się taki mniej więcej komunikat:

    Echec de l'ouverture du fichier c:\DOCUME~1\mp\USTAWI~1\Temp\WD_D5B.tmp\INSTALL.ZI P. L'installation est abandonnee.

    Czy ktoś spotkał się z takim problemem? Co robić?
     
  13. Shonk

    Shonk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja mam taki sam problem przy Mafii
     
Wczytywanie...

Poleć forum