1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z 3płyta z Wolfenstein - The New Order pl wydanie od complex

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Master50, Maj 29, 2014.

  1. Master50

    Master50 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2014
    Posty:
    234
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam mam problem z nagraniem 3 płyty Wolfenstein - The New Order od complex wersja pl.
    A problem jest taki ,że na xboxie wywala ,że nie można odczytać płyty, nagrane 2razy dla pewności.
    Log abgx 360 wszystko na zielono zero błędów topologia dograna, nagrywana ihas rev b w imgburn zero błędów i nagrane oki z weryfikacją.

    I tak

    1)napęd sprawny wszystko czyta
    2)płyty maxelle
    3)nagrywarka i windows sprawne
    4)topologia dograna
    5)wstawka z complex innej pl chyba nie ma
    6)to czego może być to winna i w czy tu jest problem?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Master50

    Master50 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2014
    Posty:
    234
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Szkoda ,że nawet nikt nie powie mi czy to nagrywał tą 3płyte czy nie i czy mu działa.
     
  4. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1531
    Polubienia:
    683
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    Mam wypalone wszystkie płyty od complex 3 płyta jak i reszta działa ok z tym ze wypalane na verbatim
     
    1 osoba to lubi.
  5. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    473
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    2)płyty maxelle

    Wywal ten szajs ..... nagrywaj na verbach .
     
    1 osoba to lubi.
  6. Master50

    Master50 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2014
    Posty:
    234
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tylko 1,2,4 działają ta nie chce na verbatimy trochę ryzyko jest, gra wywala się napęd tego nie może odczytać. Nigdy nie było problemu tego typu laser oki. Nie umiem dość dlaczego to nie działa, skoro obraz oki to spróbuje na verbatimie.
     
  7. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    473
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ustaw wszystko porządnie i będzie hulać :)
     
  8. shte-fun

    shte-fun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2014
    Posty:
    291
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Suwałki
    Wszystko na tym palę i jak do tej pory żadna płyta nie padła.

    WySwiftowane z Galaxy S4 na Tapatalk'u
     
  9. Master50

    Master50 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2014
    Posty:
    234
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    może wypaliłeś 3-cią płyte wolfa? Mi też wszystko śmigało tylko ta nie chce się włączyć jakby iso było uwalone a jest oki.
     
  10. shte-fun

    shte-fun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2014
    Posty:
    291
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Suwałki
    Nagraj jeszcze raz. Widocznie zła płytka die trafiła. Verbatimy tez czasem tak mają

    WySwiftowane z Galaxy S4 na Tapatalk'u
     
  11. Master50

    Master50 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2014
    Posty:
    234
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    3 płyty w koszu, żadna nie odpala ani u mnie ani na innej konsoli. Wszystko inne działa ,czyszczenie pamięci podręcznej tu nic nie daje też, zastanawiam się nad verbatimem lub angielska wersja te gry 3płyty o ile są zgodne z pl (save).
     
  12. shte-fun

    shte-fun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2014
    Posty:
    291
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Suwałki
    Abgx w obrazie nie widzi błędu?

    WySwiftowane z Galaxy S4 na Tapatalk'u
     
  13. Master50

    Master50 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2014
    Posty:
    234
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Abgx360 wszystko na zielono topologia dograna, po nagrywaniu weryfikacja bez problemu przechodzi. Po włożeniu do konsoli jest obrazek przy próbie uruchomienia chwile czarny obraz i ,że nie można odczytać jedyne iso które tak robi co jest szalenie dziwne.
     
  14. Master50

    Master50 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2014
    Posty:
    234
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    testy skończyły się tak verbatim kosz.

    W 15:17:27 Set L0 Data Zone Capacity Failed! - Reason: Invalid Field in Parameter List
    taki bląd w img jest

    ale sądzę ,że to w tym problem
    Każda inna gra nawet civ się nagrywa
    pomocy help

    Wolf się nie da nagrać w 3-cie płycie?:(
     
  15. Master50

    Master50 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2014
    Posty:
    234
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czemu polska wersja jest na 4dvd a ang na 1? zadziała z savami z polskiej. Bo jak nie próbuję ta płyta z polskiej wersji nie działa.
     
Wczytywanie...

Poleć forum