1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z 3rod brak odczytu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kicaj456, Czerwiec 20, 2010.

  1. kicaj456

    kicaj456 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam problem z moja konsola podczas grania gra sie zaciela obraz z gry bym ale wyskoczyly paski na min wylaczylem ja odczekalem 30 min wlaczylem a tu rod i tu problem ze nie idzie go odczytac normalnie zawsze pala sie 4 diody raz udalo sie odczytac to kod 0111 model z konca 2007 oplaca sie naprawiac czy lepiej kupic nowa badz czekac na slim pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kicaj456

    kicaj456 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pytanie mam jeszcze jedno czy kros spotkal sie z takim przypadkiem szukalem wszedzie ale nic
     
  4. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    zdarza sie takie cos. Jest to blad ktorego konsola nie moze zidentyfikowac. Wiec trzeba szukac wszedzie, czyli gpu, ram itd.
     
  5. Wonex

    Wonex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2010
    Posty:
    216
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Może przejdziesz się do serwisu i się spytaj albo po prostu zadzwoń...
     
  6. kicaj456

    kicaj456 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    raz jak to sie pokazalo to zalozylem nowa paste na cpu i gpu i dzialalo bez problemow i po jakims czasie znowu to samo napislem juz maila do jednego serwisu na allegro zobacze co odpisza co radzicie naprawiac za 150 zl rod moze powrocic czy kupywac jaspera
     
  7. Raid

    Raid Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Powiedz nam co powiedzial serwis , jesli jest to usterka dla nich stereotypowa i do naprawienia to po co masz inwestowac w nowa konsole ale jesli beda radzic ci zmienic konsole bo to moze sie powtarzac albo cos w tym rodzaju to jak masz hajs to kup nowa jesli nie widzisz nic na przeszkodzie , wszystko zalezy od Ciebie ,
     
  8. kicaj456

    kicaj456 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    serwis powiedzal ze jest wstanie zrobic za 200 zl do tego 3 miesieczna gwaranja za naprawe chyba zaryzykuje i dam do naprawy i jak jej znowu cos bedzie to kupie nowa
     
Wczytywanie...

Poleć forum