1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z 60hz

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Sosen, Marzec 2, 2009.

  1. Sosen

    Sosen Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sosnowiec
    Mam problem z ustawieniem 60hz na moim Tv FullHD...
    Kiedy próboje załączyć pewną grę którą mam od początku na dysku wyskakuje mi błąd że gra nie obsługuje 50hz .. Próbowałem to zmienić ( w xboxie) ale się nie da :( Pyta się mnie tylko czy jest dobrze i nie ważne czy dam tak czy nie to mam 50hz i nie mogę dalej gry załaczyć.. W opcjach w TV też nic nie ma o tym.
    A chcę kupić Halo 3 a tam na pudełku pisze że "60Hz only."
    Więc zanim kupię to muszę wiedzieć jak przełączyć na 60hz..
    Proszę o pomoc! :(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    tv jaki?i jakim kablem podlaczasz?
     
  4. KrzQ

    KrzQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    494
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin,Doncaster
    pewnie HDMI
    tez tak mam na tym kabelku
    zmień na zwykły kabel i będzie ok
     
  5. Sosen

    Sosen Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sosnowiec
    Mówiąc ''zwykły kabel" masz na myśli ten z co ma sześć chinchy?
    I kiedy podłącze nim to będe miał opcję 60hz?
    Jak pierwszy raz załączyłem konsolę to właśnie tym kablem i jakość obrazu wydawała mi się gorsza więc użyłem hdmi i była odrazu lepsza.. Czy te 60hz poprawia jakość obrazu?
     
  6. chomik01

    chomik01 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    146
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    legnica
    ja mam tez taki problem ale jak ustawiam 60 Hz to mi się pojawiają 3 obrazy na górze na środku i na dole i mam 3 takie same ekrany i nie wiem jak to zmienic na mam tV nokia Sp71D1 pomoże ktoś ?
     
  7. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Na HDMI nie zmienisz z 50Hz na 60Hz i odwrotnie, możesz to zmienić na kablach Component lub Composite. Jak zmienisz Hz to spowrotem podłanczasz konsole pod HDMI i masz 60Hz.
     
  8. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  9. k2c69

    k2c69 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam problem z obrazem na xbox elite ixtreme 1.51. Po kilku lub kilkunastu minutach grania ekran strasznie śnieży takie jakby pasy pionowe na całym ekranie. Jak wyjdę z gry o efekt pozostaje na ekranie do czasu ponownego uruchomienia konsoli. Gram na LCD. Testowałem już dwa kable HDMI i jeden componentowy a efekt taki sam. Czy to może być obiaw jakiegoś błędu E? Sprzedawca twierdzi, że to wina telewizora???

    Mam fotki i chętnie podeślę emailem.
    oto co mi się dzieje: http://rapidshare.com/fil...9/xbox.jpg.html
     
Wczytywanie...

Poleć forum