1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z abgx-em prosze o pomoc

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez deepthroat, Luty 4, 2012.

  1. deepthroat

    deepthroat Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    chcialem przepuscic gre neverdead prze abgx i wyskakuje mi taki komunikat abgx.jpg - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl chcialem wgrac patcha zeby gra smigała mi na mojej przerobce lt.2.0 wedlug poradnika How to convert LT+ 3.0 ISO to LT+ 2.0 compatible ISO | XboxPirate czy obraz jest skopany czy jak bo nie wiem o co chodzi.Pzdr.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Musisz mieć najnowszego abgx 1.06.

    I druga sprawa: obraz ma już dobrane tu dla lt3? Bo reguły obrazy sa gotowe dla lt2 i wypala się czyste, tylko dla lt3 trzeba przepuścić przez abgx.
    Edit: faktycznie sorry, mój błąd. Skąd ściągales obraz?

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
  4. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Obraz do usunięcia, bo nie jest na Xbox'a 360. Ściągnij z innego źródła.

    Przeczytaj dokładnie co było napisane na żółto.
     
  5. deepthroat

    deepthroat Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    no pobralem to z darkwareza z dzialu xbox 360 i zajmuje tyle co obraz na ixa z xd3 czyli ponad 8 giga dziwna sprawa a jak nagram nowego abgxa to przeciez on jest tylko pod lt 3.0 a ja chcialem spaczowac do lt 2.0 ap 2.5
     
  6. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Pod LT 2.0 nic nie pat****esz, bo nie możesz, tylko nagrywasz.
     
  7. deepthroat

    deepthroat Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    to co ten poradnik kłamie? mogre nagrywac ten obraz?
     
  8. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Ten poradnik nie kłamie. To jest tak
    lt2-wypalasz czysty obraz
    lt3-najpierw abgx później wypalasz
    Ale jak masz obraz który już ma dobrane tu dla lt3 możesz go przerobić wg tego poradnika.

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum