1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z abgx

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kamil Babiarz, Październik 2, 2014.

  1. Kamil Babiarz

    Kamil Babiarz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 3, 2014
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    BrzĂłza Stadnicka, Poland
    Witam, zrobilem wszystko tak jak w instrukcji : http://xboxforum.pl/artykuly-31/nag...ouch-3-0-najlepszy-artykul-edycja-3-a-120365/ , podczas sprawdzania gry w abgx wyskakuja mi bledy ..
    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. fazi1111

    fazi1111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2012
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Strona ich nie działa, dlatego masz taki komunikat.
    a btw. wie ktoś coś na ten temat ?
     
  4. silver1217

    silver1217 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2012
    Posty:
    87
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Kiedyś tak było ,powinno wrócić do normy po jakimś czasie.
     
  5. piccolo

    piccolo Banned

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2014
    Posty:
    255
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Awarie mają, trzeba poczekać.
     
  6. prourug

    prourug Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    313
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kutno, Poland
    Potwierdzam od wczoraj abgx.net nie działa co skutkuje problemami z poprawnym skanem obrazów za pomocą abgx.
     
  7. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28031
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    1 osoba to lubi.
  8. tomson5555

    tomson5555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2014
    Posty:
    31
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Już tłumaczę

    Pobieramy ten plik i wypakowujemy gdziekolwiek następnie otwieramy program abgx360gui wciskamy "ctrl+f" i klikamy "tak" otworzył nam się folder "StealthFiles" idziemy jeden folder w "górę" do folderu "abgx360" i tam wklejamy plik "abgx360.ini" z pobranej wcześniej paczki.
     
    8 użytkowników lubi ten post.
  9. Vaiper

    Vaiper Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2014
    Posty:
    345
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Nie mogę wejść na tą stronę wcale.
     
  10. zachod25

    zachod25 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
  11. daniel1004

    daniel1004 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2012
    Posty:
    57
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Warszawa
    "Our friends over at abgx360.net had a little trouble with their server and were hit with some hard downtime so we reached out to them and hooked them up with a spot on our server. Here is the sub domain location until the DNS resolves.

    abgx360

    Hope that helps out :)"
     
    1 osoba to lubi.
  12. Kamil Babiarz

    Kamil Babiarz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 3, 2014
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    BrzĂłza Stadnicka, Poland
    Dziekuje za pomoc dziala w 100 proc lecz wyskakuja kolejne problemy .. :(
    [​IMG]
     
  13. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    992
    Polubienia:
    308
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    Wersja pl?
     
  14. Kamil Babiarz

    Kamil Babiarz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 3, 2014
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    BrzĂłza Stadnicka, Poland
  15. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1461
    Polubienia:
    473
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Wersji PL nie ma w bazie

    EDIT: Żaden link z tych nowych nie działa.
     
    1 osoba to lubi.
  16. Kamil Babiarz

    Kamil Babiarz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 3, 2014
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    BrzĂłza Stadnicka, Poland
    A gdzie mogę sprawdzić czy fifa jest już w bazie?
     
  17. Peter71

    Peter71 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Trzeba wejść pod ten adres
    http://5.39.25.104/index.php
    ściągnąć plik abg360.ini tam jest instrukcja co trzeba zrobić i będzie wszystko działało.
    Pozdrawiam
     
  18. piccolo

    piccolo Banned

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2014
    Posty:
    255
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie ma w bazie to nie znaczy, że iso jest złe. Według mnie nie ma się tym co przejmować i grać. Najważniejsze ,że nie ma błędów odnośnie iso.
     
  19. silver1217

    silver1217 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2012
    Posty:
    87
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Tak jak kolega wyżej powiedział ,najważniejsze że nie ma błędów oraz iso bo gdyby takie miał to nie ważne czy gra jest w bazie czy nie ma ,wywaliło by ci komunikaty na czerwono że są błędy.A u ciebie jest wszytko ok śmiało możesz grać bez obaw :)
     
  20. prourug

    prourug Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    313
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kutno, Poland
  21. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1461
    Polubienia:
    473
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    http://abgx360.xecuter.com/ - Działa :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum