1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z abgx

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Nearunek, Listopad 15, 2009.

  1. Nearunek

    Nearunek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Szukalem na forum i nie znalazlem podobnego problemu otoz sciaglem gre ac2 stad klik od %pietrasz po wypakowaniu plikow mam plik iso i dvd czyli chyba wszystko dobrze ale jak chce przepuscic przez abgx program wyswietla problem "You forgot to chooose a file to manually
    patch video from!" mimo ze wybieram ten plik
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bemben1991

    bemben1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2009
    Posty:
    102
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Rybnik
    Spróbuj nagrac go bez przepuszczania przez abgx a pózniej odpal przez Activate iso ja tak zrobilem z GTA: LCS i dziala
     
  4. Nearunek

    Nearunek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a miales taki sam problem? bo nie chce marnowac plyt bo nie mam ich duzo a plyty z activate iso nie mam bo mam chyba naped hitachi 1.51 wiec nie potrzebuje
     
  5. bemben1991

    bemben1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2009
    Posty:
    102
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Rybnik
    ja nawet jak mialem gry na Wave 3 to nagrywalem bez przepuszczania przez abgx i dzialalo
     
  6. Nearunek

    Nearunek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dobra juz nie wazne poradzilem sobie po prostu mialem zaznaczone w manually patch pare nie potrzebnych rzeczy teraz smiga
     
Wczytywanie...

Poleć forum