1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z ABGX360 Fight Night Round 4

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Gierlos, Lipiec 31, 2009.

  1. Gierlos

    Gierlos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Toruń
    Siema! Otóz mam skonfigurowany program i chce sprawdzic grę i pokazuje sie takie coś:
    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mic1225

    mic1225 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    291
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łomża
    No do nagrania sie nie nadaje, radze sciagnac inny obraz ale niech wypowiedzą się koledzy....
     
  4. Gierlos

    Gierlos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Toruń
    ALe ja to nagrałem i sobie normalnie pykam :D
    Ale jak sciagnac inny obraz? grę jeszcze raz czy co
     
  5. Gierlos

    Gierlos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Toruń
    Odswiezam
    ODPOWIE MI KTOS??
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    na co ma ci ktos odpowiedziec???
    jak sciagnac gre ???
    czy co???

    ps jaka masz przeobke czasami nie xtreme ????
     
  7. Gierlos

    Gierlos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Toruń
    mam ixtreme 1,51 ale co mam zrobic bo kolo napisał ze pobrac obraz plyty czyli ... sciagnac jeszcze raz ??
     
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    wg tego co wyswietla agx360 obraz jest zwalony.
    na online lepiej nie graj. jak mozesz to sciagnij inny obraz
     
  9. Gierlos

    Gierlos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Toruń
    ale np . nie bd grał w Tę gre online :)
    tylko w GH bo gitarkę zamówiłem :)
    Więc podłączać ixa pod liva
     
  10. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    twoja decyzja... szkoda ci verbatimka ????
     
  11. Gierlos

    Gierlos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Toruń
    aLe na co ??
    szkoda jeszcze raz pobierac nie chce mi sie mam wersje z OdSiebie.com tam mi szło max speed 64kb.s Wiec wiesz pobieranie znowu z max prędkoscią to 30h pobierania
     
  12. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    obraz wyglada paskudnie na pewno jest wykrywalny przez MS. jak nie bedziesz w ta gre grał online powinno byc ok ale nikt ci tego nie zagwarantuje.

    twoj wybor jak juz napisałem
     
  13. Gierlos

    Gierlos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Toruń
  14. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    zaryzykuj i graj
    albo sciagnij i nagraj inny obraz
     
  15. Gierlos

    Gierlos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Toruń
    podaj jakis inny link najlepiej na odsiebie lub mediafire (na tych serwerach idzie max) Podaj co jest dobry obraz z góry dzięki
     
  16. Gierlos

    Gierlos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Toruń
    WYJAŚNIONE PROSZĘ ZAMKNĄĆ!!
    Wypakowałem gręjeszcze raz i ....
    teraz wszystko dobrze
    niewiem coś sie zle wypakowało w Win Rarze :)
    DO zamknięcia
     
Wczytywanie...

Poleć forum