1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z abgx360 help!!!!!!

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez sejk0, Grudzień 16, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. sejk0

    sejk0 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    Witam serdecznie mam mały problem dziś poraz pierwszy użyłem programu abgx360 do sprawdzenia obrazu PES10 i wszystko poszło pomyślnie. Następnie chce nagrać call of duty MW2 wiem że ta gra ma wawe4 czy mam przepuścić iso przez 360wawespatch i zmienić na wawe3 czy program abdx360 sam to robi?? :confused:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Masownik

    Masownik Banned

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    wziaść $$?
    sprawdz obraz najpierw pozniej jesli amsz Ixtreme 1.6 spaczoj na wave 3 tym programem i juz wypalaj..nie sprawdzaj poraz kolejny obrazu bo program powgrywa ci stare ustawienia ..
    wiec sprawdz obraz wgraj wave 3 i wypalaj..tyle
     
  4. CiSek

    CiSek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tychy
  5. sejk0

    sejk0 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    OKI to już wiem ale sprawdziłem obraz i niepodoba mi się na samym końcu według wzoru na forum powinno być VERIFIKATION WAS SUCCESSFUL a umnie jest VERIFICATION FAILED niewiem czy moge tak wypalać czy lepiej nie
     
  6. Masownik

    Masownik Banned

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    wziaść $$?
    wrzuc wyciag z programu tutaj to sie zobaczy... ewentualnie sam zobacz w poradniku pisze wszystko oraz kody bledu i porownaj co ci sie nie zgadza..
     
  7. sejk0

    sejk0 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    oki ale jestem nowym użytkownikiem i niewiem jak mam to wzucić
     
  8. Masownik

    Masownik Banned

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    wziaść $$?
    printscreen albo cokolwiek i wrzuc na jakis serwer imageshock albo cos... a jak nei to sam zobacz w poradniku jest dokladnie napsiane co dotyczy czego wiec zobacz co w twoim wyciagu sie nie zgadza z tym z forum i juz bedziesz wiedzial co jest nie tak;)
    ps
    jak pomoglem podziekuj
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum