1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z ABGX360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez sempre, Maj 1, 2015.

  1. sempre

    sempre Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 27, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Mazowieckie
    Witam
    Jest to mój pierwszy wpis więc proszę o wyrozumiałość i pomoc
    Po zainstalowaniu i wybraniu ścieżki z grą wyskakuje mi błąd Error 5 -odmowa dostępu ??
    Dlaczego,co jest nie tak
    Odinstalowałem i jeszcze raz zainstalowałem(Dysk C/Program Files itd..) i znów to samo.
    Próbowałem z inną grą i lipa.
    Mam LT 3.0
    Za pomoc z góry dziękuję.

    360.jpg
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. zibi_07

    zibi_07 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2014
    Posty:
    374
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Odznacz we właściwościach pliku - "tylko do odczytu" - chodzi oczywiście o plik .iso
     
  4. sempre

    sempre Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 27, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Mazowieckie
    Witam.
    1.Pobrałem fix z http://abgx360.xecuter.com/index.php
    Wkleiłem plik wypakowany ABGX.ini z zipa
    I mam ten sam błąd
    Jeszcze raz zainstalowałem ABGX-a
    I to samo
    2.We właściwościach pliku mam zaznaczone "tylko do odczytu" i cały czas wywala mi ten błąd.
     
  5. zibi_07

    zibi_07 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2014
    Posty:
    374
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Napisałem Ci "odznacz tylko do odczytu" - czyli usuń tego "ptaszka" - plik ma być z uprawnieniami do zapisu.
     
    sempre lubi to.
  6. sempre

    sempre Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 27, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Mazowieckie
    Odznaczyłem i jest to samo.Ponownie uruchomiłem kompa i to samo...
     
  7. zibi_07

    zibi_07 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2014
    Posty:
    374
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Spróbuj z innym plikiem .iso. Może ten jest uszkodzony.
     
  8. sempre

    sempre Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 27, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Mazowieckie
    Sprawdzałem inne i jest to samo.Koleś podrzucił mi swoje ISO gry którą ma wypaloną.
    U mnie wywala cały czas ten błąd
     
  9. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    993
    Polubienia:
    309
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    Spróbuj uruchomić program jako administrator
     
    sempre lubi to.
  10. zibi_07

    zibi_07 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2014
    Posty:
    374
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jeśli uruchamiasz pod win 8 lub 8.1, to oprócz uruchomienia jako administrator możesz jeszcze spróbować odpalić go w trybie zgodności z Windows XP SP3.
     
    sempre lubi to.
  11. teriii

    teriii Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 10, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    panowie mam problem niechcąco ustawilem scieżke startu na cos dziwnego i teraz laduje sie tylko obraz startowy i nic czy mozna cos z tym zrobić prosze o pomoc
     
    sempre lubi to.
  12. sempre

    sempre Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 27, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Mazowieckie
    Uruchomiłem jako Administrator iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
    Jest BINGO
    Dzięki Panowie

    EDIT:

    AAA.jpg
    Przeskanowałem ABGX 360 i wyskoczył mi napis (czerwony)
    Czyli jak wypalę Verbatimkę to będzie lipa
     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Maj 2, 2015
  13. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    993
    Polubienia:
    309
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    To jest skyrm? Jeśli tak to do obrazu dodane jest spolszczenie czyli punkt 3 pod czerwonym(modyfikacja iso).Będzie działać gdyż sam identycznie nagrywalem. Nawet w celu sprawdzenia wlaczylem grę podpiety do xbl pobrała się aktualizacja i nic się nie stało a było to z rok temu:) Mimo to podczas gry lepiej unikać xbl przy modyfikowanych obrazach.

    Wystukane na klawikordzie przy użyciu TapaTalk'a
     
    sempre lubi to.
  14. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    993
    Polubienia:
    309
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    Ja taka wersje paliłem i wszystko działało
     
    sempre lubi to.
  15. sempre

    sempre Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 27, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Mazowieckie
    Dzięki.
    Jutro wypalę i dam znać
    Pozdr.

    EDIT:

    Jeszcze jedno pytanko.
    Mam nagrywarkę w laptopie
    Nagrywarka TSST corp CDDVDW TS-L633J SC01
    Odpaliłem IMg Burn,załadowałem plik
    i wyskoczył mi komunikat


    oooo.jpg

    Po przetłumaczeniu (ogólnym)

    Nie wydaje się być wystarczająco dużo miejsca na dysku, aby nagrać ten obraz
    Czy nie chcesz spróbować wysyłając palnika Dopuszczalna ładowność?
    Uwaga: Nawet jeśli się powiedzie, nie ma gwarancji, napęd poradzi sobie z przeładowywaniem płyty
    ..............................................................................................................................................
    Czy mam w opcjach programu ImgBurn włączyć nadpalanie?Gdzie?
    Czy wcisnąć TAK i nagrywać?
    Pozdr.

    Alert Wcześniej zostałeś ostrzeżony żebyś nie pisał post pod postem. Otrzymujesz ostrzeżenie. Nie usuwaj swoich postów gdzie moderator zostawił notkę

     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Maj 3, 2015
  16. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    993
    Polubienia:
    309
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    Sprawdź czy współpracuje z programem burnermax paytool

    Wystukane na klawikordzie przy użyciu TapaTalk'a
     
  17. sempre

    sempre Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 27, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Mazowieckie
  18. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    993
    Polubienia:
    309
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    Wlaczasz program paytool jak bedzie enabled zostawiasz włączony i nagrywasz

    Wystukane na klawikordzie przy użyciu TapaTalk'a
     
  19. sempre

    sempre Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 27, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Mazowieckie
    Zrobiłem według instruktarzu.
    Zgrałem
    Po około 10 min gra się zawiesiła i lipa.
    Dzięki za porady i czas.
     
  20. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    993
    Polubienia:
    309
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    A po resecie co?

    Wystukane na klawikordzie przy użyciu TapaTalk'a
     
  21. sempre

    sempre Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 27, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Mazowieckie
    Też lipa
    Zmarnowałem 2 płytki i to samo.Po ok.10 min.grania ,gra się wiesza.
    Dzięki za czas.
    Pozdr.
    ...........................................................................................................................
     
Wczytywanie...

Poleć forum