1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z AC:2

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Mnichu573, Grudzień 10, 2009.

  1. Mnichu573

    Mnichu573 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Witam!

    Mam problem z grą Assasin's Creed 2 właśnie przeszedłem memory Secuence 11. Przeniosło mnie do mojej villi i nie mogę odebrać misji w lewym górnym rogu mam napisane że mam 17/30 COdex pages. Prosze o pomoc tych co grali.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. heavybob18

    heavybob18 Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ja tez mam z tym problem i czy to moze byc blad gry?
     
  4. Mnichu573

    Mnichu573 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Myśle że to koniec gł. fabuły a teraz już to tylko misja dodatkowa.
     
  5. Kamil2264

    Kamil2264 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Teraz trzeba wszystkie strony kodeksu znaleść. Są w każdym mieście, oznaczenia na mapie.
     
  6. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    Musisz znaleźć wszystkie codex pages są we florencji, wenecji, toskani, itd. 30 i ci się odblokuje.
     
  7. lukeN

    lukeN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    mam ten błąd i nie wiem co zrobic, gdyż zebrałem kodeksy wszedzie tylko nie w wenecji, ponieważ ni mogę się dostać z florencji w góry, poprostu gra się zacina. Mogę to jakoś obejść. Coś zrobić aby gra działała poprawnie ?
     
  8. errorek3

    errorek3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin

    Pewnie kupic oryginal...........
     
  9. MarcinekZ

    MarcinekZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2009
    Posty:
    214
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kielce
    To jest taki błąd w niektórych wersjach gry... musisz czekac na łatkę, albo już zacząć od nowa...
     
  10. kaZZecik

    kaZZecik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Przecież z Florencji nie musisz jechac w gory pojedz do takiego ala "sklepu" gdzie gosciu cie przewozi w rozne miejsca i to nie jest koniec ogolnej fabuly ale bardziej jej srodka koniec bo pozostaje zaje***y epilog
     
Wczytywanie...

Poleć forum