1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z AC

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Quild, Luty 15, 2008.

  1. Quild

    Quild Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2008
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam dziwny problem. Mam x360 premium, hdmi, 65nm (w razie pytań). chciałem sobie zagrać w mojego ulubionego asasyna i pojawił sie problem. mam czarny ekran i gra się nie włącza. kumpel przyniósł swoją płytkę z grą i to samo. odłączyłem dysk twardy od konsoli i gra ruszyła, ale oczywiście bez możliwości save'u. Podłączyłem dysk i znów nic. usunąłem save'y z poprzednich sesji tej gry (grałem w nią bowiem już wcześniej) i dalej nie chce ruszyć. nie mam bladego pojęcia co to może być. proszę o pomoc.
    mam jeszcze chyba 12 gier i każda chodzi bez problemów.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Piri001

    Piri001 Guest

    Odp: Problem z AC

    Stworz nowy profil i zobacz czy gra na nim ruszy . Jezeli tak to bedziemy wiedzieli o co chodzi .
     
  4. Quild

    Quild Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2008
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Problem z AC

    nowy profil nie pomógł
     
  5. popinek

    popinek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 3, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Problem z AC

    Gra z dyskiem sie dluzej laduje. U mnie trwa to ok 3 minut. Musisz troche poczekac. Bo odlaczeniu dysku gra laduje sie nie mal od razu. Czy wie ktos dlaczego tak jest? W TDU i Kane & Lynch mam podobny problemy.
     
  6. Piri001

    Piri001 Guest

    Odp: Problem z AC

    U mnie nie ma roznicy w czasie loadingow z dyskiem czy bez . Raczej tu chodzi o co innego .
     
  7. Raikoh

    Raikoh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2007
    Posty:
    274
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Problem z AC

    Sproboj calkowicie wyczyscic dysk.
     
  8. Quild

    Quild Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2008
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Problem z AC

    więc poczekałem i okazało się, że rusza po ok 3 minutach. zrobię jeszcze format twardego(jak dowiem się jak), ale najpierw skopiuję save'y na pendrive. Usunąłem niestety już swój save z AC, ale to nie przeszkoda, mogę jeszcze raz przejść tych kilka misji. wkurzają mnie tylko scenki z laboratorium. dam znać czy szybciej się ładuje po formacie.
    a właśnie, wiecie jak walnąć foramata w xie?
     
  9. barrog95

    barrog95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2007
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Problem z AC

    ja mam tak że dochodzi do momentu ładowania gry i zacina się wogule nic ani wyczyść płytkę ani się nie wyłącza
     
Wczytywanie...

Poleć forum