1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z AC2 i odpaleniem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Borys552, Grudzień 17, 2009.

  1. Borys552

    Borys552 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mam taki problem kupiłem przerobioną konsole i kolega mi zgrał Assassina Creed 2.Ale mam problem bo jak włączam gre to wyskakuje tylko logo i napis xbox 360:mad:.Co mam robic pomózcie pliss
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Norbert xbox

    Norbert xbox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Może gra jest spatchowana na innego ixtrema. Jeśli posiadasz iXtreme 1.6 to możesz użyć płytki z activate.iso
     
  4. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    1. Naucz się pisać tematy - przeczytaj regulamin - tym razem jeszcze bez warna

    2. jaki masz iXtreme?

    Gra ma wave4 więc pewnie albo trzeba spatchować obraz albo używać activate.iso

    POSZUKAJ trochę
     
  5. Borys552

    Borys552 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie wiem jaki mam iXtreme kupiłem konsole juz przerobioną i nie wiem jak to mozna sprawdzic ??
     
  6. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Kiedy przerabiana była?

    Nagraj grę z wave3 i wave2 i wtedy sprawdzisz
     
  7. Norbert xbox

    Norbert xbox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jeśli kupiłeś konsole na allegro to w opisie aukcji powinno to pisać
     
  8. Borys552

    Borys552 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Kupiłem w sklepie przerabiana była w tym tygodniu jest nowa.
     
  9. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    No to masz iX 1.6 na 99%...

    To w takim razie musisz użyć albo activate.iso albo spatchować z wave4 na wave3
     
  10. Borys552

    Borys552 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ale jak to zrobic?Bo to nie ja nagrywałem tą płyte.
     
  11. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jeżeli płyta jest już nagrana to musisz użyć activate.iso

    WSZYSTKO ZNAJDZIESZ NA FORUM!
     
  12. Borys552

    Borys552 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dziękuje za pomoc.Temat do zamknięcia.
     
Wczytywanie...

Poleć forum