1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z ACB

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Klossu88, Styczeń 28, 2011.

  1. Klossu88

    Klossu88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Szukałem ale nie znalazłem nigdzie odpowiedzi na pytanie, mianowicie:

    Wypaliłem Assassins Creed Brotherhoood, oczywiście pat****ąc wcześniej obraz na wave 3.
    Po odpaleniu gry wyskoczyła informacja o aktualizacji, nacisnąłem, że się zgadzam, dashboard się zaktualizował, natomiast po ponownej próbie odpalenia gry informacja wyskakuje ponownie, lecz w tym przypadku, gdy zgadzam się na aktualizację wyskakuje informacja o przetarciu płyty ścierką itd.

    Jest na to jakaś rada?
    Aktualizacja z pen drive czy coś w tym stylu?

    Z góry dzięki za odpowiedź.

    Pozdro
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. horzym14-14

    horzym14-14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2011
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wczoraj było coś podobnego ii chyba skończyło się na nowym Flashowaniu konsoli...
     
  4. mario546

    mario546 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2008
    Posty:
    132
    Polubienia:
    49
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Białystok
    Nowa aktualizacja wprowadziła zabezpieczenie gier AP25,żeby grać w gry zabezpieczone AP35 trzeba przerobic konsole nowym softem LT+.Do gier z Ap25 trzeba wgrywać sektor Ap25 bo gra się nie odpali i wyskoczy napis o przetarciu płyty ścierką i konsola zostanie oflagowana do zbanowania.http://xboxforum.pl/iso-f10/lt-ap2-5-patches-73642.html.
     
  5. adrian1389

    adrian1389 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Raszyn
    Czyli trzeba przerabiać na Lt+, ale oni co chwile wymyślają nowe patche...
     
  6. cysio999222

    cysio999222 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    teraz lt+ to podstawa bo gry co wychodza teraz maj ap25
     
  7. bogdan6120

    bogdan6120 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    169
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  8. Klossu88

    Klossu88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli rozumiem, że jedyna opcja to ponowna przeróbka bo żaden patch nie wchodzi w grę?
     
  9. mario546

    mario546 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2008
    Posty:
    132
    Polubienia:
    49
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Białystok
    Gier z AP25 nie da się spatchować żeby chodziły na napędach bez LT+, napędów samsung i niektórych LG nie trzeba przerabiać bo one nie mają wsparcia AP25.
     
  10. boolo21

    boolo21 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam napęd Samsunga i też u mnie nie działa,wyskoczyła aktualizacja no to ją zrobiłem i pisze zagraj w grę po chwili nie może odczytać płyty.Nic nie p****** , przed odpaleniem gry włożyłem "Activate iso",Czy konsole trzeba przerobić?
     
  11. T0Mmy

    T0Mmy Banned

    Dołączył:
    Październik 15, 2010
    Posty:
    605
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Musisz teraz tylko i wyłącznie wgrać LT+ które omija ap2.5 nic już nie zrobisz
     
  12. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    flash na lt+ i tak cię nie omnie więc ruszaj...............
     
Wczytywanie...

Poleć forum