1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Achievementami

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ziomML, Lipiec 28, 2011.

  1. ziomML

    ziomML Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Witam, niedawno odpaliłem grę CoD 3 i zdobyłem jedno osiągnięcie (w trybie multi ) gdy wyłączyłem grę okazało się, że wszystkie punkty gamescore w tej grze usunęły się za wyjątkiem tego jednego achievementa. Moje pytanie brzmi czy można jakoś przywrócić stracony gamescor ? Z góry dziękuję.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    nie można
     
  4. Wyindywidualizowany

    Wyindywidualizowany Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2011
    Posty:
    128
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sala Samobójców :D
    A właśnie, że można. Ściągnij Profile Editor 2.0 potem przenieś swój xbox live profil na kompa zmoduj i wrzuć spowrotem na ixa. Tylko nie przesadzaj z osiągnięciami bo możesz dostać reseta.
     
  5. ziomML

    ziomML Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
  6. ziomML

    ziomML Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Mam jeszcze małe zapytanie, mianowicie czy jeżeli dodam sobie 10 osiągnięć mogę być spokojny o to, że nie dostane reseta ??
     
  7. ZZ123

    ZZ123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bora Bora
    Ja kiedyś testowałem różne programy, tak ja i ten. Dodałem wiele osiągnięć i nic się nie stało.
     
  8. bartez1994

    bartez1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2011
    Posty:
    233
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    woj. Lubelskie
    Bez sens zamiast zrobić samemu to sobie je po prostu dodawać... A potem chwalicie się, że macie wymaksowane gry?
     
  9. ziomML

    ziomML Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Nie, ja nie preferuję takiego zachowania po prostu dodam te które mi się usunęły.
     
  10. Wyindywidualizowany

    Wyindywidualizowany Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2011
    Posty:
    128
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sala Samobójców :D
    możesz odblokować wszystkie achievementy offline (unlock offline). Jednak osiągnięcia, które zdobywa się tylko na multiplayerze nie możesz. ( lepiej nie używaj tej opcji unlock online)
     
  11. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    da się tak zrobić na konsoli która jest przerobiona L.T+ 1.1 czy tylko jest to opcja dla JTAGa ? bo nie umiem wyodrębnić tego pliku "profile", po skopiowaniu z konsoli na pendrive'a mam tylko pliki data 01, 02 i 03 i nic wiecej :D
     
  12. Wyindywidualizowany

    Wyindywidualizowany Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2011
    Posty:
    128
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sala Samobójców :D
    Ściągnij to: USBXTAFGUI_v44.exe
    Przenieś profil na penka
    Otwierasz program i File>>Open frist usb drive>> Content>>>E000...(folder)>>>FFFE07D1>>>00010000>>>E000...(plik-to twój profil i to masz wypakować i zmodować)
     
  13. freeman94

    freeman94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    Do Autora:

    jak w grze zdobyłeś, to osiągnięcie a nie wyświetliło ci się w obok okienka profilowego, to możesz je zaktualizwować przez Połączenie do Xbox Live.
    Ja tak miałem około 7500G a teoretycznie powinienem mieć więcej, i podłączyłem konsole do Live i mi się punktacja zwiększyła.
    Spróbuj może i tobie pomoże :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum