1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z aktualizacją dasha po flashu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez White Tiger, Październik 31, 2011.

  1. White Tiger

    White Tiger Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rybnik
    Wgrywam dzisiaj LT+ 2.0 do mojej konsoli według poradnika "blazejpl" i pojawił się problem.
    Mam napęd LiteOn 74850c, iXtreme 1.6 i dasha 2.0.12416.
    Zgrałem klucz napędu a następnie zgodnie z tutorialem wróciłem do oryginalnego firmware, wszystko przebiegło bez problemów. Niestety teraz gdy chcę zaktualizować dasha do wersji 2.0.13599 pojawia się kod błędu 3151 - 351F - 1380 - 2203 - C000 - 0001.
    Co mam zrobić w takiej sytuacji?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Gdyby był oryginalny fw, to taki błąd nie powinien się pojawić, chyba że miałeś podmieniane napędy, to wtedy trzeba podłączyć stary i dopiero zaktualizować.
     
  4. White Tiger

    White Tiger Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rybnik
    Ok poradziłem sobie z aktualizacją dasha i flashem do 2.0.
    Teraz mam kolejny problem:
    po wlożeniu płytki z Modern Warfare 2 pojawia się komunikat: "płyta nie jest obsługiwana"
    Później spróbowałem z Rock Bandem 3, Bad Company 2 i wszystko śmiga.
    Czy MW2 ma już zabezpieczenie AP25? Wcześniej jako, że miałem iXtreme 1.6 to przerabiałem wszystkie gry do Wave 3, czyli MW2 muszę nagrać jeszcze raz patc*ując w abgx360?

    EDIT: to samo w przypadku Halo Reach...
     
  5. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak mw2 ma ap 2.5 przelec abgxiem i nagraj jeszcze raz. Halo reach też ma.
     
  6. White Tiger

    White Tiger Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rybnik
    Ok, dzięki. Mam nadzieję, że teraz wszystko będzie dobrze działać ;)
    Temat można zamknąć.
     
Wczytywanie...

Poleć forum