1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z aktualizacja dasha przez pendriva

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez grubykamil, Wrzesień 25, 2014.

  1. grubykamil

    grubykamil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2014
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Panowie prosze o pomoc jak mianowicie prawidlowo zaktualizowac dasha przez pena.
    Ostatnio parokrotnie pobieralem i wrzucalem na pena pakiet system update zeby zaktualizowac dasha. robie wszystko zgodnie z instrukcjami ale problem w tym ze podczas aktualizacji wyskakuje mi blad i tyle. mam wersje 16202 probowalem do 737 juz parokrotnie i znow to samo. zalezy mi na aktualizacji tylko i wylacznie prze pena. jak ktos wie co jest nie tak i jak nalezy zainstalowac nowsza wersje bez problemow prosze o info. dziekuje! pozdro!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. piccolo

    piccolo Banned

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2014
    Posty:
    255
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  4. grubykamil

    grubykamil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2014
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
  6. grubykamil

    grubykamil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2014
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no ale wlasnie nie mam mozliwosci podlaczenia sie do routera bo korzystam z wifi tylko. to co nie da rady zaktualizowac przez pena skoro ma rgh?
     
Wczytywanie...

Poleć forum