1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z aktualizacja Dashboardu!!Pomocyy!!

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez truecrime, Sierpień 25, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. truecrime

    truecrime Banned

    Dołączył:
    Listopad 20, 2008
    Posty:
    101
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Koszalin
    Witam.
    Mam taki problem, iż nie mogę zaktualizować Dashboarda do tego najnowszego i w ogóle żadnego innego.Nagrałem już kilkakrotnie na różne płyty CD, DVD oraz na pendrive i tak jakby nie odczytywało tej aktualizacji.Przy płycie pisze dysk z różnymi materiałami..., a przy pendrive można normalnie przegladać go i widać ten folder z updatem. Wcześniej tego nie było,tylko ostatnio jak chciałem zrobić update to po prostu się nie da :( Proszę o pomoc. z góry dzięki:rolleyes:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. gangster6669

    gangster6669 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2007
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mirsk
    Wyłącz konsole i włącz ją z płytą w środku lub z podłączonym pendrivem.
     
  4. truecrime

    truecrime Banned

    Dołączył:
    Listopad 20, 2008
    Posty:
    101
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Koszalin
    Już tak robiłem i dupa :(
    To zna ktoś jakiś inny sposób na ten problem??POMOCY!!
     
  5. holi3

    holi3 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 27, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Krk
    odswiezam

    zawsze szukam odpowiedzi z uporem maniaka zanim cos napisze, ale w tym temacie co wyzej problem opisany nie moge znalezc pomocy

    odswiezam temat. Mam ten sam problem,a zeby bylo ciekawie jak instalowalem offline NXE to wszystko bylo cacy, dopiero ten najnowszy mi nie chce odpalac, co jest grane?
     
  6. don84

    don84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Miasto Łódź ;)
    Mam identyczny problem.Czy ktoś zna może rozwiązanie? Help !
     
  7. infernal16

    infernal16 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 16, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    EUDEZET
    Witam mam podobny proble lecz nie do konca... ;/;/. wkladam plyte z gra i wyskakuje okienko ze do gry potrzebna jest aktualizacja wciskam zielony zeby sie zaktualizowalo a tu drugie okienko ''prosze wyczyscic plyte miekka scireczka.... ''

    plyte ktora wkladam to fifa 10. mam i'xtream 1,4. gra byla spaczowana zeby chodzila na 1,4.

    jak wyjme dysk gra smiga jak sie patrzy...

    nie moge podlaczyc sie do neta gdyz mam przerobionego x'a
     
  8. Grantone PL

    Grantone PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2009
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Olsztyn
    Chyba jedynym sposobem będzie przerobienie napędu na iX 1.51 lub 1.6 :p
     
  9. infernal16

    infernal16 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 16, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    EUDEZET
    tez wlasnie tak myslalem... wiesz moze ile to bedzie koszowalo ??
     
  10. p9p

    p9p Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zaktualizować dashboarda do tego najnowszego z avatarem można tylko podłączając konsole do netu
     
  11. bady48

    bady48 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czy mając ix 1.5 po podłaczeniu do netu (bez płyty w napędzie) w celu tylko i wyłącznie aktualizacji dashboard mogę zostać zbanowany?
     
  12. infernal16

    infernal16 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 16, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    EUDEZET
    sluchaj kolego a jak bym wzial swoj dysk i podpial go do xboxa ktory ma dostep do neta to bylo by dobrze?? :DD
     
  13. infernal16

    infernal16 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 16, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    EUDEZET
    jak grales w jakas gre ktora jeszcze nie miala premiery to jest prawdopodobne ze dostaniesz bana .... :ban:
     
  14. Graczdari

    Graczdari Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Oczywiście, że możesz. Ty nawet nie musisz mieć konsoli uruchomionej by zostać zbanowanym.
     
  15. bady48

    bady48 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Konsola nigdy nie byłą podłączona do netu.
    W jaki więc sposób zaktualizowac konsole? Oczywiście zdaję sobie sprawę, że w grę wchodzi nowy ix, ale to dalsza perspektywa. Szukam rozwiazania na teraz...
     
  16. Graczdari

    Graczdari Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Możesz odpalić jakąś nową grę, która miała już premierę :) i będziesz miał aktualizacje prawie najnowszą, bo teraz na tych najnowszych pozycjach z WAVE4 jest kolejna aktualka.

    Albo coś pokopałem ;d ja już ledwo żyje ;d wiec może nie wiem co mówie ;d
     
  17. infernal16

    infernal16 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 16, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    EUDEZET
    a tu jest wlasnie moj problem bo wkladam fife 10 i wlacza sie aktualizacja i wyskakuje blad...
     
  18. don84

    don84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Miasto Łódź ;)
    słuchaj ja miałem bardzo podobny problem zaryzykowałem podłączyłem do neta pobrałem aktualizacje i od razu się rozłączyłem. po takiej aktualizacji śmiga aż miło :)
     
  19. infernal16

    infernal16 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 16, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    EUDEZET
    no dobra ale ja mam taka przerobke ze nie moge sie podlaczyc do neta
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum