1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z aktualizacją dashborda

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mati010, Wrzesień 30, 2011.

  1. mati010

    mati010 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2011
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gliwice
    Witajcie, mam problem z aktualizacją dasborda mianowicie próbowałem zrobić to przez Online lecz przy próbie łączenia z Xbox Live (test internetu) wyskakuje, że jest nowa aktualizacja i klikam by aktualizował lecz wyskakuje błąd z łączeniem... No dobra to robię przez pendrive podłączam go do xboxa (sformatowany na fat32) i nic nie wyskakuje. Ok to mówię trudno i wrzucam na płytkę DVD i dalej nic. Prosiłbym o pomoc w tej sytuacji dodam, że chwilowo nie mam dysku w x'ie ani memory card.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    spróbój dashe (2.0.13146.0)
    (2.0.13599.0 z pena i dvd . jak nie pójdzie to orginalny fw do napędu i wtedy ponowić
     
  4. mati010

    mati010 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2011
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gliwice
    Wielkie dzięki poszło od razu z pendrive.
     
  5. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    to wgrać tylko lt 1.91 i będzie git:)
     
  6. mati010

    mati010 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2011
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gliwice
    No tak tylko zastanawiam się czy będę mógł potem grać w gry orginalne przez Live ??
     
  7. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    grać możesz ale ryzyko bana jak na piratach. bo się dostaje bana za flash napędu
     
  8. mati010

    mati010 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2011
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gliwice
    Przykładowo jak teraz przerobię to będę mógł wrócić do wersji oryginalnej po jakimś czasie ? Od razu zapytam czy jest tu jakiś poradnik dla laików ??
     
  9. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    poradniki na forum. da się orginalny soft przywrócić np dashem 13xxx lub wgraniem ofw do napędu
     
  10. mati010

    mati010 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2011
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gliwice
  11. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Tak to
     
Wczytywanie...

Poleć forum