1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Aktualizacja (fotka w srodku)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Khaerxis, Styczeń 26, 2012.

  1. Khaerxis

    Khaerxis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czesc, nigdy nie podpinalem konsoli do internetu co sie rozumie ze nigdy nie bylo na nim XBL.

    Problem jest taki ze wszystko bylo w porzadku, konsola nie przerabiana, uzywalem Acitve ISO. Do momentu, kumpel nagral mi Fife 12 i wyskoczyl mi blad zeby zaktualizowac dasha.

    OK! Podejmuje wyzwanie. Nagralem na DVD+R dash 13604 (katalog $systemupdate). Wlacza sie, nic... wysuwam tacke, zaczyna sie instalowanie (?), przerywa. Wsuwam tacke z powrotem i co? INSTALACJA YEAH... ale ej co jest? Znow przerwane.

    Z pendrive jest tak samo. Sformatowałem go na fat32.

    Kod błędu to: 3080-351F-B800-0F00-C000-0059

    Jaki jest zainstalowany teraz dashboard? Nie mam pojecia.
    Data produkcji konsoli: 2009-01-16 (jakas czerwona obudowa jest .) Napęd Lite-On

    Zamieszczam link do bledu. Jakies wyjasnienie zaistnialej sytuacji? O co kaman? Jestescie w stanie cos poradzic?

    Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! Zapodaj swoje zdjęcia znajomym!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    sciagni dasha 13599 z pendriva opdal i ruszy na pewno
     
  4. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Z jednej ze stron. Wychodzi na to, że napęd został zastąpiony innym. Wcześniej zamiast liteona mogłeś tam mieć samsunga,, beng lub hitachi.
    Jesteś w posiadaniu oryginalnego klucza napędu?
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    naped ma litona takze jest taki jaki byc powinien
     
  6. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  7. Khaerxis

    Khaerxis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dobra spróbuje z tym dashem 13599, dalej będę myślał.

    //Edit:

    Ok, dash 13599 ładnie się wgrał. Active ISO już nie hula więc usunęła się ta przeróbka ;>

    Można zamknąć temat
     
Wczytywanie...

Poleć forum