1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z aktualizacją kinecta

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez elf1910, Listopad 21, 2010.

  1. elf1910

    elf1910 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Po aktualizacji zapaliła się czerwona dioda i żadna gra teraz nie działa co byście poradzili na ten problem
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orzelorzel

    orzelorzel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    możesz napisać coś więcej na ten temat ? nie chce działać tzn. odczytuje nie odpala?, nie odczytuje? a może xbox nie chce się włączyć?
     
  4. ATi

    ATi Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Milanów
    Po aktualizacji? Wyłącz konsolę i włączając przytrzymaj ten guzik przy memory unit B i trzymaj go aż do zalogowania to powinno naprawić problem
     
  5. elf1910

    elf1910 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Konsola działa ale nie działa kinect prosi o aktualizacji a była robiona
     
  6. orzelorzel

    orzelorzel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    jak była robiona z gry adventures to masz bete, ściągnij najnowszy dash z ms -> Update your console software


    to ściągnij ten co ci podałem w linku wrzuć na pena i ciesz się grą :)
     
  7. elf1910

    elf1910 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak była robiona z gry ADVENTURES
     
Wczytywanie...

Poleć forum