1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z aktualizacja kod statusu 3080-335A-1600-2203-C000-0001

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez gulo, Wrzesień 30, 2011.

  1. gulo

    gulo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam ...mam taki problem mam przerobiona konsole dash 2.0.12416.0 wczoraj dostalem orginalna fife i przy aktualizacji pod koniec sie wiesza i wyskakuje kod statusu 3080-335A-1600-2203-C000-0001. Sciagnalem dash 2.0.13146.0 i czy probie wgrania z pena dzieje sie to samo... czy ktos wie jak moge odpalic fife bez wizyty w serwisie...probowalem znalesc cos na forum ale na nic nie tarfilem poza ofw(ktorego sam nie zrobie a serwis niestety byl dzisiaj zamkniety ) i wgraniem dasha 2.0.13146.0 a potem nowszego
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Musisz wgrać oryginalne FW to napędu, a potem wgrać aktualizację innego sposobu chyba nie ma. Normalnie to jakaś plaga jest z tymi błędami. Mi się normalnie zaktualizowało jak miałem 13146 i LT1.91 do 13599.
     
  4. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    zobacz z pena dash 599 ten ostatni czy wejdzie u mnie na paru konsolach pomoglo tylko fatach
     
  5. gulo

    gulo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    niestety tego nowego dasha wogole tak jakby konsola wogole nie widzi... wogole niechce ruszyc instalacja
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    No to tylko serwis Ci pozostal:)
     
  7. gulo

    gulo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no tego sie balem bo w serwisie bede mogl dopiero byc w poniedzialek a tu fifa lezy a ja grac nie moge:-(
     
  8. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    orginalne ofw do napędu o ile nie spoorfa(zamieniego softu z innego) lub innego niż fabryczny napęd to ci zadziała ta aktualizacja
     
  9. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Mam już dosyć...
     
Wczytywanie...

Poleć forum