1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z aktualizacją konsoli xbox 360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez M4R07, Listopad 4, 2011.

  1. M4R07

    M4R07 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam przerobionego xboxa (eXtreme 1.61) i ostatnio kupiłem do niego kinecta.
    Pobrałem grę Kinect Sport 2 tego linku:
    Kod:
    http://www.xbox360iso.com/multi-kinect-sports-t496428.html?t=496428&highlight=Kinect+Sports+Season
    Nagrałem na płytę DVD-DL przy wcześniejszym użyciu abgx360. Wszystko przebiegło pomyślnie.
    Po włożeniu płyty do xboxa ten mi ją ładnie odczytał, uruchomiłem grę, ale podczas rozruchu, gdy zaczęły wyświetlać się informację o tym żeby odsunąć meble itd. wywaliło komunikat że potrzebna jest aktualizacja do uruchomienia tej gry. Więc potwierdziłem. Załadował się 1 pasek i konsola ponowie się uruchomiła.
    Po ponownym starcie konsoli wywala mi że chce płytę z aktualizacją.
    Gdy wkładam tą z pobraną grą, czy z oryginalną grą dołączoną do konsoli skutek jest taki sam. Pokazuje taki komunikat:
    [​IMG]
    Nie wiem co zrobić z tym fantem.
    PS.
    Zaraz po podłączeniu kinecta gdy włożyłem do niego płytę dołączoną do kinecta (kinect adventures), aktualizacja przebiegła pomyślnie.
    Nie podłączałem xboxa do internetu.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. Falandir

    Falandir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    202
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraśnik
    prawdopodobnie usunąłeś sobie przy tym przeróbkę. spróbuj z pendrive 13599.
     
  4. M4R07

    M4R07 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    co to jest 13599
    jakaś podpowiedź?
     
  5. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Jest to wersja dasha.

    Sent from my X8 using Tapatalk :)
     
  6. bison616

    bison616 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 9, 2009
    Posty:
    160
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    b-stok
  7. M4R07

    M4R07 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zrobiłem wszystko zgodnie z instrukcją, a i tak dalej jest wyświetlany wyżej pokazany komunikat.
    Użyłem płyty CD. Może musi to być DVD? W instrukcji którą wysłął #bison nie jest wspomniane o takim wymogu.
    Proszę o pomoc, bo boję się że coś stało się z moim xboxem ;/
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    545
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Jak nie idzie 13599, to sciagnij 13146 tego sprobuj

    Sent from my LG-P920 using Tapatalk
     
  9. M4R07

    M4R07 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nic z tego.
    Którą którąkolwiek aktualizację próbuję zawszę ten sam efekt.
    Problem jest w tym że zaraz po uruchomieniu konsoli, nawet nie pojawia się znaczek xbox tylko pierwsze co to pojawia się komunikat, który pokazałem w 1 poście.
    Nie mam pomysłów... proszę o pomoc.
     
  10. katido

    katido Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2011
    Posty:
    91
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Pabianice
    Witam mialem juz pare takich przypadkow i teraz co musisz zrobic to wgrac nowego lt+ 2.0 i wszystko wroci do normy bez tego nie ruszysz pozdro.
     
  11. djmayster

    djmayster Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 19, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Monaghan
    mialem ten sam problem po wielu probach udalo sie .
    poprostu wgralem orginalny firmware do napedu i na pendriva wrzucilem aktualizacje 13599 i zaskoczylo . wgralo sie i zrobila sie aktualizacja bez wiekszych problemow
     

Wczytywanie...

Poleć forum