1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z aktualizacją konsoli xbox 360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez M4R07, Listopad 4, 2011.

  1. M4R07

    M4R07 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam przerobionego xboxa (eXtreme 1.61) i ostatnio kupiłem do niego kinecta.
    Pobrałem grę Kinect Sport 2 tego linku:
    Kod:
    http://www.xbox360iso.com/multi-kinect-sports-t496428.html?t=496428&highlight=Kinect+Sports+Season
    Nagrałem na płytę DVD-DL przy wcześniejszym użyciu abgx360. Wszystko przebiegło pomyślnie.
    Po włożeniu płyty do xboxa ten mi ją ładnie odczytał, uruchomiłem grę, ale podczas rozruchu, gdy zaczęły wyświetlać się informację o tym żeby odsunąć meble itd. wywaliło komunikat że potrzebna jest aktualizacja do uruchomienia tej gry. Więc potwierdziłem. Załadował się 1 pasek i konsola ponowie się uruchomiła.
    Po ponownym starcie konsoli wywala mi że chce płytę z aktualizacją.
    Gdy wkładam tą z pobraną grą, czy z oryginalną grą dołączoną do konsoli skutek jest taki sam. Pokazuje taki komunikat:
    [​IMG]
    Nie wiem co zrobić z tym fantem.
    PS.
    Zaraz po podłączeniu kinecta gdy włożyłem do niego płytę dołączoną do kinecta (kinect adventures), aktualizacja przebiegła pomyślnie.
    Nie podłączałem xboxa do internetu.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Falandir

    Falandir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    202
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraśnik
    prawdopodobnie usunąłeś sobie przy tym przeróbkę. spróbuj z pendrive 13599.
     
  4. M4R07

    M4R07 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    co to jest 13599
    jakaś podpowiedź?
     
  5. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Jest to wersja dasha.

    Sent from my X8 using Tapatalk :)
     
  6. bison616

    bison616 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 9, 2009
    Posty:
    160
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    b-stok
  7. M4R07

    M4R07 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zrobiłem wszystko zgodnie z instrukcją, a i tak dalej jest wyświetlany wyżej pokazany komunikat.
    Użyłem płyty CD. Może musi to być DVD? W instrukcji którą wysłął #bison nie jest wspomniane o takim wymogu.
    Proszę o pomoc, bo boję się że coś stało się z moim xboxem ;/
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Jak nie idzie 13599, to sciagnij 13146 tego sprobuj

    Sent from my LG-P920 using Tapatalk
     
  9. M4R07

    M4R07 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nic z tego.
    Którą którąkolwiek aktualizację próbuję zawszę ten sam efekt.
    Problem jest w tym że zaraz po uruchomieniu konsoli, nawet nie pojawia się znaczek xbox tylko pierwsze co to pojawia się komunikat, który pokazałem w 1 poście.
    Nie mam pomysłów... proszę o pomoc.
     
  10. katido

    katido Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2011
    Posty:
    91
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Pabianice
    Witam mialem juz pare takich przypadkow i teraz co musisz zrobic to wgrac nowego lt+ 2.0 i wszystko wroci do normy bez tego nie ruszysz pozdro.
     
  11. djmayster

    djmayster Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 19, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Monaghan
    mialem ten sam problem po wielu probach udalo sie .
    poprostu wgralem orginalny firmware do napedu i na pendriva wrzucilem aktualizacje 13599 i zaskoczylo . wgralo sie i zrobila sie aktualizacja bez wiekszych problemow
     
Wczytywanie...

Poleć forum