1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z aktualizacją konsoli...

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Snap, Maj 23, 2010.

  1. Snap

    Snap Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Subcarpathia
    Witam .

    Może ktoś z tutejszego forum miał problem podobny do mojego , a mianowicie :

    Dziś chciałem sobie odpalić spiraconego Splinter Cell'a. Włożyłem płytę do napędu i uruchomiłem grę , jednak nagle wyszkoczyło okienko z komunikatem : Aby zagrać grę , trzeba dokonać aktualizacji czy coś w tym stylu [ mam NXE , więc mnie to zdziwiło] wybrałem opcję aktualizuj , pasek się załadował w całości konsola zresetowała i włączyła ponownie . Z tym że już nie było mojego avatara , na miejscu ruszającego się ludzika pozostał zwykłe czarne pole w kształcie człowieka , gdy chciałem go ustawić ponownie dostałem komunikat , aby sięgnąć po więcej szczegółów na pewnej stronie , niestety nic sensownego się nie dowiedziałem . Myślałem również że źle nagrałem grę , lecz teraz nagrałem wszystko dokładnie , pozamieniałem odpowiednie wave i znów odpaliłem niestety z tym samym skutkiem . Co mogło się stać , czego może to być wina i czy jestem w stanie to naprawić , dodam że posiłkowałem się pomocą w innch tematach bez większego skutku [ wgrywanie NXE : xbox nie wykrył wogóle płyty , może ze względu że mam to zasrane NXE tylko coś w momencie włożenia płyty zmieniło się wjego strukturze] , nie mam również plików systemowych odpowiadających za widoczność avatara , które wg pewnego użytkownika powinny tam być .

    Co mogło się stać i ktoś miał tego typu problem , prosze o pomoc i jak najszybsze odpowiedzi !


    Pozdrawiam , Snap .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    wgraj atualizacje 9199 ktora jest na forum.
     
  4. Malpiszon

    Malpiszon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pomorskie
  5. Snap

    Snap Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Subcarpathia
    Niestety , konsola praktycznie nie reaguje , tzn. ignoruje płytę tak samo sprawa się ma z pendrive . Czy zmiana nazwy folderu z dahem coś by zmieniła ?
     
  6. Dragsiu

    Dragsiu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    240
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nazwa folderu - musi być $SystemUpdate. Inaczej konsola tego nie znajdzie.
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
  8. Bursztyn1964

    Bursztyn1964 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2009
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
    ja tez tak mam :( :( gra działa ale nie moge do konca aktualizowac poniewaz wyskakuje ze nie mozna odczytac plyty ale gra normalnie chodzi tylko tak jest przy aktualizacji (sory za bledy ortograficzne ale nie chcialo mi sie bawic w alt ;) )
     
  9. Malpiszon

    Malpiszon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pomorskie
    snap pamiętaj, że pen (jeśli wybierzesz to rozwiązanie) musi być sformatowany w systemie FAT32
     
  10. Snap

    Snap Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Subcarpathia
    Dexter , chyba już próbowałem , ale spróbuję jeszcze raz oczywiście że $SystemUpdate , kiedy wpinałem pena [ a wsumie to mp4 ] to Xbox łapał jedną wielką ścinkę , kiedy zaś wyjąłem wszystko wracało do normy , ale żadne komunikatu nie widziałem .

    Malpiszon w mp4 mam ustawiony system plików FAT32 , ale z tym plikiem co go tam będę wrzucał też coś poczynić ?

    Enjoy .
     
  11. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Na penie musi być sama aktualizacja żadne inne pliki
     
  12. Snap

    Snap Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Subcarpathia
    Był absolutnie pusty , chyba że pliki ukryte [?] :) , spróbuję raz jeszcze z tą nowszą . Ale dlaczego wogóle X' tego nie wykrywa ?
     
  13. Bursztyn1964

    Bursztyn1964 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2009
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
    Nie mam żadnych plików na pen drive tylko $SystemUpdate system plików jest ustawiony na FAT32 konsola wogóle nie chce się zacząć aktualizować co mam zrobić żeby wreszcie tak się stało
     
  14. Bursztyn1964

    Bursztyn1964 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2009
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
    prosze pomoc.! co mam zrobić.????
     
  15. Bursztyn1964

    Bursztyn1964 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2009
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
    PROSZĘ>!!!! Nie chce dłużej czekać co mam zrobić żeby wreszcie zadziałało
     
  16. XxAdriaNXx

    XxAdriaNXx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miałem Dokładnie To Samo Z Tą Samą Grą.Trzeba Mieć Chyba Najnowszego:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum