1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z aktualizacją konsoli!?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez wojti1830, Październik 21, 2011.

  1. wojti1830

    wojti1830 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Toruń
    Witam mam problem. ściągnąłem fife 12 wgrałem dash 13599 mam bodajże ixtreme 1,6. Jednakże teraz żadna gra ani fifa ani starsze w ogóle nie chodzą. proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu, i napisanie albo zarzucenie linkami co muszę zrobić.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    Pewny jesteś że posiadasz jeszcze lt w napędzie ?

    Post wysłany przy użyciu Tapatalk Pro korzystając z xperia x10 i .
     
  4. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    wgrać lt 2.0
     
  5. wojti1830

    wojti1830 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Toruń
    komar251 na 99% posiadam, napisz jak to sprawdzić to Ci powiem na pewno (przerabiana konsola była w czerwcu 2009r)
    onix212 a jak to można wgrać? muszę oddać do serwisu czy np; przez pendriva da radę?
    nie wiem czy to ma znacznie, ale dodam jeszcze że wszystki gry mam z wave 3
     
  6. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
  7. wojti1830

    wojti1830 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Toruń
    czyli teraz muszę znowu przerobić konsolę?
     
  8. kopecioch90

    kopecioch90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2009
    Posty:
    170
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    No musisz znowu :)

    Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
     
  9. goldphoenix

    goldphoenix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Janikowo
    wojti1830 niestety nadziales sie na mine radze oddac konsolke do przeróbki i popros by ci wgrali lt 2.0 i wszystko bedzie dzialac tez mialem taki sam problem ale teraz wgralem lt 2.0 co prawda zabulilem za przeróbke ale gierki znów hulaja i mam nadzieje ze te nowsze typu driver batman gearsy 3 tez chyba poleca taka mam nadzieje niewiem jeszcze niesprawdzalem :) dodam że mam wgrany dashboard 13604 obecnie i tez sobie popros by go ci wgrali bo samemu to niema co lepiej zostawic to fachowcom
    pozdrawiam
     
  10. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    @gold
    Mógłbym polemizować za pierwszym razem schodzi godzina rozkręcenie podpięcie itp . Ale potem już luzik :_).

    Post wysłany przy użyciu Tapatalk Pro korzystając z xperia x10 i .
     
Wczytywanie...

Poleć forum