1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z aktualizacja POMOCY

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Qbox, Styczeń 14, 2010.

  1. Qbox

    Qbox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam!! mam problem z gra Call.Of.Duty.Modern.Warfare.2
    przerobilem ja programem 360 waves patcher v 1.2.6 z wave 4 na wave 3
    mam konsole z ixtremem 1.6
    wkladam gra i wyskakuje mi okno ze mam zrobic aktualizacje
    dodam ze konsola nie jest podlaczona do netu
    jak wezme nie wychodzi do menu gluwnego a jak wezme tak to mysli robi rest i znow chce robic aktualizacje i tak w kolo.
    wczesniej wszystkie gry na wave 3 mi chodzily teraz mam problemy;/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. batman17

    batman17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    186
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    zrób aktualizacje recznie czyli z pendrive lub z płyty CD. Plika poszukaj to znajdziesz na forum. Możesz też zaktualizować z orginalnej gry która ma wave4 np. AC2 itd.
     
  4. bodziek93

    bodziek93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  5. Makuch

    Makuch Banned

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    podaj linka do tego pliku, jestem totalnie zielony, sam zadalem pytanie wczesniej pare minut..
     
  6. Qbox

    Qbox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no wlasnei za bardzo nie wiem czego am szukac jestem od niedawna posiadaczem xboxa i jestem zielony
    moglbys wyjasnic jasniej ?? i dzieki za szybka odpoweidz!!
     
  7. batman17

    batman17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    186
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
  8. bodziek93

    bodziek93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  9. Qbox

    Qbox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  10. jerro

    jerro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    140
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  11. Qbox

    Qbox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    i wystarczy to zainstalowac i gierka powinna dzialac??
     
  12. batman17

    batman17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    186
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    wrzucasz folder z opdate'm na pendrive, włączasz w xboxie automatyczne włączanie. Wtedy akualizacja się instaluje i gra powinna śmiagać po tej operacji :D
     
  13. Makuch

    Makuch Banned

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    to co sciagne mam rozpakowac? czy nie? i nagrac? ostatnie pytanie...
     
  14. batman17

    batman17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    186
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    tak MASZ ROZPAKOWAĆ !!!!!!! wrzucasz później folder Systemupdate czy jakoś tam na pendrive lub nagrywasz na płyte
     
  15. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    No i trzeba sformatować pendriva na fat32 . Ale nie pamiętam czy jest to konieczne .
     
Wczytywanie...

Poleć forum