1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z aktualizacja :( ;/ prosze o pomoc ! Pilne !

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez azux, Grudzień 25, 2010.

  1. azux

    azux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, gdy proboje polaczyc sie z Xbox LIVE wyskakuje mi ze musze zrobic aktualizacje.. gdy robie aktualizacje wyskkauje mi takie cos:
    Aktualizacja nie powiodla sie
    Nie mozna pobrac akutalizacji. Aby
    przetestowac polaczenie, otworz obszar
    Ustawienia systemu i wybierz opcje
    Ustawienia sieci, Testuj polaczenie z
    usluga Xbox LIVE

    Jesli problem bedzie sie powtarzal, odwiedz strone: Xbox Support Home.

    Kod statusu:
    3080 - 0000 - 0080 - 0300 - 8007 - 2741

    Prosze o pomoc . Wesolych swiat wszystkim i szczesliwego nowego roku.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. blackdevil

    blackdevil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 1, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ożarów Mazowiecki
    Spróbuj zrobić to co masz napisane czyli przetestuj połączenie z usługa xbox live jest w ustawieniach systemu jeśli test wykaże połączenie to spróbuj ściągnąć coś innego jakieś avatary itp.
     
  4. bastek16

    bastek16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    194
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bochnia
    tez mam to samo z Trials HD pobralo mi normalnie i jak wlanczam to prosi o aktualizacje i w tedy wyskakuje to co koledze wyzej tylko nie pamietam czy taki sam kod bledu w forzie 3 z tego co pamietam tez mi sie tek dzieje
     
  5. bastek16

    bastek16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    194
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bochnia
    Ja mam taki kod statusu: 3080 - 0000 - 0080 - 0300 - 8007 - 2741 szukalem na stronie x-boxa ale pisze ze nie odnaleziono zadnych wynikow. Sory ze post pod postem
     
  6. prourug

    prourug Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    313
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kutno, Poland
    Zrób aktualizacje do najnowszego dasha za pomocą pendriva lub płyty. Ściągasz dashboard na dysk, rozpakowujesz go na pendriva (fat32) podpinasz do konsoli i aktualizujesz.
    Pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum