1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z aktualizacją systemu

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez adixo23, Październik 15, 2011.

  1. adixo23

    adixo23 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 10, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam. Jestem nowy w tych sprawach, dlatego proszę o wyrozumiałość. Mam xboxa przerobionego, ściągnełem sobie fife 2012 włożyłem płytę i wyskoczyło na ekranie,że muszę coś zaktualizować. No i niestety nacisnąłem dalej... Wyskoczył jakiś błąd "Nie można odczytać aktualizacji z płyty. Aby kontynuować aktualizację ponownie włóż płytę. Kod statusu: 3151-351F-B800-0F00-C000-0034". Próbowałem wgrać nowy system ale gdy wkładam pendrive to nic nie wyskakuje. Proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Sync

    Sync Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 11, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Trzeba unlock chipa zrobić ,wgrać oryginalny soft ,zrobić dashboard (13604) i dopiero LT 2.0 od nowa.
    Mialem ten sam problem , zanioslem do serwisu i smiga jak talala
     
  4. adixo23

    adixo23 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 10, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tylko,że u mnie nie ma serwisu ;/ A jak np na allegro są takie usługi,to normalnie jak wyślę naprawią mi bez gwarancji?
     
  5. Rooob3

    Rooob3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2010
    Posty:
    170
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Opole
    Na pewno gdzieś w okolicy Ciebie będzie.. o to się nie martw.. Powiedz gdzie mieszkasz może ktoś Ci doradzi gdzie się udać ;).
     
  6. pegazus69

    pegazus69 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 19, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    skasowało ci przeróbkę, musisz na nowo przerobić napęd aby działały ci kopie gier. Na allegro jeden gościu robi za 20zł
     
  7. Rooob3

    Rooob3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2010
    Posty:
    170
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Opole
    Do gościa za 20 zł ja na pewno bym nie dał :D...
    Jeśli masz klucz do napędu poradzisz sobie sam jeśli jesteś troche obeznany ;P.
     
  8. adixo23

    adixo23 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 10, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jestem z Kętrzyna (Woj. Warmińsko-Mazurskie) Niestety ja jestem w tych sprawach zielony a xboxa mam od roku.
     
  9. Rooob3

    Rooob3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2010
    Posty:
    170
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Opole
  10. adixo23

    adixo23 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 10, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A ile kosztuje średnio taka naprawa? poniżej 100zł?
     
  11. MuchaPolska

    MuchaPolska Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2011
    Posty:
    142
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jeśli FAT to poniżej 100zł, jeśli Slim to do 150zł.
     
  12. albinos

    albinos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    193
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  13. adixo23

    adixo23 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 10, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A po przerobieniu już będę mógł grać na tych nowszych grach? I nie będę musiał nic aktualizować?
     
  14. albinos

    albinos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    193
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    musisz wgrać najnowszego dasha ale to powinien zrobić ktoś kto konsole będzie przerabiał. i powinno śmigać oczywiście stosująć sie do nagrywania gier wg poradników
     
  15. adixo23

    adixo23 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 10, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jak pójdę do tego serwisu to się zapytam czy mi wgrają ten najnowszy dash czy jakoś tak.
     
  16. MuchaPolska

    MuchaPolska Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2011
    Posty:
    142
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Powiedz że chcesz LT+ 2.0 + Dash 13604 najnowszy. Bo jak powiesz że chcesz tylko Dasha to mogą się trochę pośmiać w serwisie :p.
     
  17. peloski

    peloski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    Mam ten sam problem szukam jakiegoś serwisu ze szczecina, możecie kogoś polecić?
     
Wczytywanie...

Poleć forum