1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z aktualizacja xbox-a 360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez damiansiwy, Grudzień 25, 2013.

  1. damiansiwy

    damiansiwy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam problem jak w temacie nie moge zaaktualizowac konsoli wyskakuje bląd E66, konsola prawdopodobnie jest przerobiona, aczkolwiek nie mam pewnosci-nie mam jak sprawdzic (nie mam piratow) jak mozna uaktualnic xboxa? Dodam ze probowalem zrobic to przez LAN/USB/CD. Jestem tępy co do tego rodzaju rzeczy więc proszę Was o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    473
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie wiem czy dobrze kombinuję , zacznij od przywrócenia ustawień fabrycznych , później sciągnij aktualizację na pendrive ze strony M$ podepnij pena i zaktualizuj. Druga sprawa , możesz mieć napęd podmieniony.

    Opisa problemu.

    http://xboxforum.pl/lt-205/blad-e66-149555/
     
  4. damiansiwy

    damiansiwy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak jak mówiłem jestem tepy, jak sie przywraca ustawienia fabryczne ?
     
  5. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    W ustawieniach będziesz miał opcję Ustawienia początkowe.
     
  6. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    473
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna

    LT, RT, X, Y, LB, RB, X, X, Left, Left
    LT, RT, X, Y, LB, RB, Left, Y, Right, Right
    LT, RT, X, Y, LB, RB, Up, LB, LB, X
    LT, RT, XY, LB, RB, Y, Up, Left, Up
    LT, RT, X, Y, LB, RB, Y, RIGHT, DOWN, RIGHT
    LT, RT, X ,Y, LB, RB, Right, Left, Right.
    LT, RT, X, Y, LB ,RB,ďťż Y, B, A, X
    LT, RT, XY, LB, RB, Y, Down, Left, Down
    LT, RT, X,ďťż Y, LB, RB, B, Y, A, X
    LT, RT, X, Y, LB, RB, Y, RIGHT, LEFT, DOWN,
    LT, RT, X, Y, LB, RB, LT, RT, X, Y, Left, Up
    LT, RT, X, Y, LB, RB, Y, Left, Up, Left
    Newly found for 2012
    New - LT, RT, X, Y, LB, RB, Y, Press Left Toggle Click as a Button, Y, Y
    New - LT, RT, X, Y, LB, RB, X, X, Up, Down
    New - LT, RT, X, Y, LB, RB, X, X, Up, Right
    New - LT, RT, X, Y, LB, RB, Y, A, RT, Y
    New - LT, RT, X, Y, LB, RB, Y, A, RT, Up ( this can be repeated with the last one being Down, Right, or Left)
    New - LT, RT, X, Y, LB, RB, Y, A, RT, Left Toggle Click as a Button
    New - LT, RT, X, Y, LB, RB, A, A, Left, Up
    New - LT, RT, X, Y, LB, RB, Left Toggle Click as a Button, A, Y
    New - LT, RT, X, Y, LB, RB, (Any D - Pad here,) RT, A, Y
    New - LT, RT, X, Y, LB, RB, A, A, A, A
    New - LT, RT, X, Y, LB, RB, X, Y, A, X, A
    New - LT, RT, X, Y, LB, RB, A, X, A

    Któraś kombinacja pasuje :)
     
  7. damiansiwy

    damiansiwy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Konfiguracjas poczatkowa nie pomaga, wieczorem pobawie sie z kombinacjami :)
     
  8. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Co do tych kombinacji to wchodzisz w Ustawienia > Ustawienia konsoli > Dane systemowe i później wpisujesz te kombinacje. Jeżeli któraś zadziała to ci wyskoczy komunikat czy chcesz zresetować ustawienia.
     
  9. damiansiwy

    damiansiwy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  10. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jak konsola ma lt to trzeba wgrać ofw(fabryczny soft do napędu). Lub napęd jest spoorfie (inny niż fabryczny).
     
  11. damiansiwy

    damiansiwy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jakis poradnik dotyczący wgrywania softu fabrycznego? bylbym wdzięczny :)
     
  12. damiansiwy

    damiansiwy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dobra, mianowicie konsola napewno jest przerobiona sprawdzałem przed momentem na piracie, ale dalej jest problem z aktualizacja, moze jakies cyferki Wam podam i cos Wam to powie? Z góry dziękuje :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum