1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z aktualizacja xboxa po nagraniu gry

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez qwe789789, Styczeń 21, 2014.

  1. qwe789789

    qwe789789 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam , posiadam dasha 2.0.13599.0
    nagralem assasins creed 3 dogralem topologie itp, i pojawil sie komunikat ze gra wymaga aktualizacji ktorej nie znaleziono czy cos w tym stylu.
    czy jak pojde do kumpla po fife 14 orginal i wgram aktualizacja z tej fify usunie mi sie lt2 ?
    dzieki :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  4. qwe789789

    qwe789789 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    dzieki za odpowiedz !
    moze zle sie nagralo ? wie ktos moze jaki dashboard wymaga ta gra ?
     
  5. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    15574 - najnowszy to 16547
     
  6. qwe789789

    qwe789789 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    dzieki !
    dalej nie wiem co zrobic boje sie bo brat mial xboxa kupilismy dead island wgralo aktualizacje i lipa juz nie pogralismy
    co ty bys zrobil isc do kolegi po ta fife czy sa jeszcze jakies inne opcje ?
     
  7. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Najlepszym sposobem byłoby wgranie LT 3.0 i zaktualizowanie dasha do najnowszego. Owszem możesz go teraz zaktualizować tylko będziesz musiał wgrywać Title Update do każdej gry z osobna.
     
  8. qwe789789

    qwe789789 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    jak wgrywac tego title update albo jak to sie nazywa :D



    nie nie juz tam podales link nie wazne :D
    no lipa troche nie jestem w polsce to nie przerobie na lt3 a te title update to troche roboty


    dobra nic dzieki, narazie w cos na pc pogram a jutro pobawie sie w te updaty

    poczytalem na forum i dowiedzialem sie ze posiadacze mojego dashboarda z napedem hitachi moga smialo updatowac
     
  9. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28050
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Musisz mieć IHASA żeby pograć na tym napędzie...
    ''iXtreme LT+ v3.0 for Hitachi 78/79 does not support the use of truncated backups, and requires full XGD3 burns made with a compatible Lite-On iHAS drive flashed with the iXtreme Burner MAX fw.''
     
  10. qwe789789

    qwe789789 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    iHas z ebay przyjedzie za 3 dni
    dzieki za pomoc panowie ! :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum