1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z aktualizacja...

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez PatrixOK, Wrzesień 18, 2009.

  1. PatrixOK

    PatrixOK Banned

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2009
    Posty:
    653
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam! Od jakiegos mieisaca polaczylem sie z XLive. Chciałem sobie pograc w CoD:5 no i wyskakuje aktualizacja.. i w tym samym momencie gdy wyskakuje komunikat ze jest dostepna nowa aktualizacja na prawym gornym rogu wyskauje Usługa XBOX Live zostala odlaczona (czy jakos tak) i nie moge zaaktualizowac ;( z przyjaciolmi normalnie moge pisac itd... Aha i jeszcze wyskoczyl mi na poczatku przy wlaczeniu Xboxa komunikat z jakims kodem bledu...

    HEELp!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MixMachine

    MixMachine Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2009
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    KnO
    to, że mając aktualizację do pobrania rozłącza z xlive to normalne. kliknij na tak i będzie działać.

    a co do komunikatu, to sorry, nie wiemy jaki nie da się pomóc bez kodu.
     
  4. PatrixOK

    PatrixOK Banned

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2009
    Posty:
    653
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    kod to: 80072ee2 a aktualizacja nie idzie stoi w miejscu i zaraz blad wywala, przy testowaniu polaczenia wszystko bylo ok...
     
  5. PatrixOK

    PatrixOK Banned

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2009
    Posty:
    653
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  6. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Błąd 80072ee2 - opublikowany przez pitors
    pozdro :D Wyciągnij dysk i włóż. Zobacz czy zadziała.
    otacon po co piszesz to co ja? :D

    Btw
    Może dobrze że to przetłumaczyłeś:D Może nie zrozumiał kolega :p
     
  7. otacon

    otacon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  8. PatrixOK

    PatrixOK Banned

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2009
    Posty:
    653
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wyjecie dusku nie pomoglo (jeszcze przez to wyjecie malo zawalu nie dostalem, bo zle go potem wlozylem i czerwona dioda, blad e68 ;D ale juz wszytsko ok) A z tymi serwerami to dziwne to troche bo od rana nie dzialaja juz :/
     
  9. PatrixOK

    PatrixOK Banned

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2009
    Posty:
    653
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    LUDZIE NO POMÓZCIE!!! Disiaj tez nie dziala:/ to znaczy ze chyba nie lezy problem po stronie XL?

    EDIT: zrobilem nowe konto ale caly czas ten sam blad..., sciagnelem ta aktualizacje z xbox.com nagralem na plytke i tam pisze zeby wlozyc cd, wylaczyc i wlaczyc i powinien sie pokazac komunikat... ale nic mi nie wyskakuje :/
     
  10. PatrixOK

    PatrixOK Banned

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2009
    Posty:
    653
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dziekuje wszystkim za pomoc ;/ naprawde baardzo mi pomogliscie
     
  11. falcon1984

    falcon1984 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2009
    Posty:
    237
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  12. PatrixOK

    PatrixOK Banned

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2009
    Posty:
    653
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No wlasnie juz tak probowalem i nie dziala ;/ tzn nagralem na plytke dvd nojnowsze NXE (rozpakowany) wkladam do xboxa uruchamiam go ponownie i nic sie nie dzieje... a jak bym wgral go do Sony ericssona potem podlaczyl bym go do xboxa :D? (bo nie mam pendrive). Aha i NXE sciagnelem z xbox.com
     
  13. falcon1984

    falcon1984 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2009
    Posty:
    237
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Na xbox.com chyba nie ma obecnie najnowszego update tylko jakiś stary, być może dlatego się nie aktualizuje. Spróbuj pożyczyć od kogoś pendrive, a jeśli koniecznie z płytki to musi to być chyba płytka "+"
     
  14. PatrixOK

    PatrixOK Banned

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2009
    Posty:
    653
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No ok... ale wydaje mi sie ze jest mozliwe zainstalowanie tego przez SE poniewaz moge sluchac przez telefon muzyke, filmy itd w Xbox jak co to sproubuje
     
  15. PatrixOK

    PatrixOK Banned

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2009
    Posty:
    653
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  16. sebolek

    sebolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legionowo
    a uruchomiłeś konsole jeszcze raz?
     
  17. PatrixOK

    PatrixOK Banned

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2009
    Posty:
    653
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    tak
     
  18. sebolek

    sebolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legionowo
    albo aktualke już masz albo źle nagrałeś innej opcji nie widzę... może użyjesz pendriva?
    Edit: nie doczytałem o soniaku :/ cóż hgw jak to wyjdzie ale wątpie aby znalazł musiałbyś format dać karty i plik potem wrzucic .
     
  19. falcon1984

    falcon1984 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2009
    Posty:
    237
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jaki marka płytki ? + czy - ?
     
  20. PatrixOK

    PatrixOK Banned

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2009
    Posty:
    653
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Marka plytki Sony a Plytka DVD-R
     
  21. falcon1984

    falcon1984 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2009
    Posty:
    237
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    W takim razie spróbuj na DVD+R
     
Wczytywanie...

Poleć forum