1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z aktualizacją

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez didus99, Luty 17, 2014.

  1. didus99

    didus99 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 30, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrałem grę LEGO po włożeniu płyty konsola zapytała mnie o aktualizacje oczywiście się zgodziłem ponieważ wcześniej nie było z tym problemu teraz niestety pokazał mi się błąd że nie da się odczytać aktualizacji z dysku kod błędu to :XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-C000-0034 próbowałem aktualizować z USB niestety zero reakcji co robić ? Proszę o pomoc !.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. CanciaR

    CanciaR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2014
    Posty:
    57
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Masz RGH czy śmigasz na oryginalnym sprzęcie?
     
  4. didus99

    didus99 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 30, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam przeróbkę LT 3.0 dotąd nie było problemu z aktualizacją z płyty
     
  5. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  6. didus99

    didus99 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 30, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Niestety dalej pokazuje ten sam błąd ;/
     
  7. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28070
    Polubienia:
    3213
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Co to za konsola?
    Jaki masz tam napęd?
    Możliwe że musisz wrzucić w napęd OFW.
     
  8. didus99

    didus99 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 30, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jest wersja arcade jasper niestety nie wiem co to za napęd ponieważ kupiłem ja przerobiona już
     
  9. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28070
    Polubienia:
    3213
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]
     
  10. didus99

    didus99 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 30, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  11. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28070
    Polubienia:
    3213
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Musisz wgrać oryginalny soft w napęd, dokończyć aktualizacje i wgrać Lt 3.0
    Jak nie dasz sam rady, zanieś do servisu.
    Poradniki odnośnie wgrywania softu są w dziale LT ==> Artykuły.
     
Wczytywanie...

Poleć forum