1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z aktualizacją .

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Mateusz Pawlikowski, Wrzesień 28, 2014.

  1. Mateusz Pawlikowski

    Mateusz Pawlikowski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kaszczorek, Toruń, Poland, Poland
    Witam , kolega kupił wczoraj Xbox'a 360 arcade , który nie był odpalany od 2009 roku . Wszystko jest ok ,ale gdy chcemy pobrać aktualizację test przechodzi pomyślnie a gdy dochodzi do momentu pobierania aktualizacji wyskakuje błąd połączenia i proszą aby sprawdzić połączenie z xbox live. Nie jest to wina internetu ponieważ na moim internecie jest to samo co u niego . Macie może jakieś rozwiązania tego problemu ? .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Ustawienia sieci zrób na automatyczne. Jeśli dalej nic to może ma bana? Puść mu aktualizację z pendrive.
     
  4. LoKo6264

    LoKo6264 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 23, 2014
    Posty:
    309
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Sunset City
    Jeśli rada Dextera nie pomoże to to może faktycznie przez sieć. A więc:
    1) Odłącz router na 30 sekund i podłącz po 30 sekundach. [Jeśli nie zadziała przejdź do kroku 2]
    2) Podłącz się przez inny internet.

    Jeśli nie pomoże to może faktycznie bana dostałeś.
     
  5. CozzY

    CozzY Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2013
    Posty:
    415
    Polubienia:
    108
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Luboń
    Włóż płytę z jakąś w miarę nową grą. Na płycie jest zawsze paczka z aktualizacją minnimum taką jakiej wymaga gra.
     
  6. Mateusz Pawlikowski

    Mateusz Pawlikowski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kaszczorek, Toruń, Poland, Poland
    Chciałem właśnie zainstalować update z płyty ale jest taki problem ,że ten xbox nie był odpalany 5 lat i nie wiem jakich update brakuje i za dużo roboty by z tym było . Podłączałem go na innym necie , jest to samo .
     
  7. CozzY

    CozzY Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2013
    Posty:
    415
    Polubienia:
    108
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Luboń
    Nie musisz wiedzieć jakich brakuje, dashboard sam będzie wiedział co robić. Jaką masz najnowszą grę? Z którego roku?
     
  8. Mateusz Pawlikowski

    Mateusz Pawlikowski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kaszczorek, Toruń, Poland, Poland
  9. CozzY

    CozzY Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2013
    Posty:
    415
    Polubienia:
    108
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Luboń
    Dobra, ale może tylko jedno pytanie - konsolę masz "czystą" czy z jakąś przeróbką? Zakładam że "czystą" więc włóż to GTA i powinno się wszystko zrobić samo.
     
Wczytywanie...

Poleć forum