1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z aktualizacja

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez koniu91145, Maj 28, 2010.

  1. koniu91145

    koniu91145 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam postaram sie przedstawic moj problem:
    sciaglem red dead redemption zmienilem wave na wave 2 zainstalowalem z predkoscia 2.4x na plytce verbatim po wlozeniu plyty prosi o aktualizacje konsola sie zresetowala i wyskoczyl blad ze ''nie mozna zainstalowac aktualizacji. plyty nie da sie odczytac'' i zauwazylem ze avatar teraz jest caly czarny.. RDR nie chce sie dalej wlaczyc i dalej wyskakuje ze trzeba zaktualizowac i te samo info... po odlaczeniu dysku od konsoli gra sie wlacza ale tak grac sie nie da bo nie da sie utworzyc profilu i zapisywac bez dysku :< pomoze ktos??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. PLAYSTATION3fan

    PLAYSTATION3fan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2008
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Musisz wypalic sama aktualizacje na plyte, do pobrania ze strony microsoftu. Nastepnie wkladasz plyte do x0 i z niej aktualizujesz.
     
  4. koniu91145

    koniu91145 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    chodzi o dashboard? bo z 10 minut temu probowalem wrzucic na pendrive oficialnego dashboard najnowszego i nie widzialo mi na 2 roznych pendrivach chociaz bylo formatowane tym co tam pisalo fat63 czy cos w tym stylu. czy to musi byc na plytke i jak juz na plytke do 2 warstwowa? moze ktos jeszcze sie wypowie?
     
  5. PLAYSTATION3fan

    PLAYSTATION3fan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2008
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Chodzi o dashboard, bo aktualizujesz dashboard. W twoim przypadku powinienes wypalic na plyte. Nie musi byc 2 warstwowa. Co do pendriva, najlepiej jakbys mial system plikow fat32, ale imho lepiej zaktualizowac z plyty, skoro jest tak jak napisales w pierwszym poscie.
     
  6. koniu91145

    koniu91145 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    @edit dziala dzieki wielkie za pomoc!
     
Wczytywanie...

Poleć forum