1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z aktualizacją

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez D@niel808, Lipiec 7, 2010.

  1. D@niel808

    D@niel808 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lubin
    Aktualizacje wrzucałem na aparat, na płytę dvd i nie chce się zaktualizować.
    Co mam zrobić?:confused:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. jini

    jini Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    śląsk
    Chodzi Ci o aktualizację dashboard'a?
     
  4. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    to spróbuj jeszcze na pendriva
    jak miałęs na płycie to Xa trzeba wyłączyć i włączyć z płytą w środku
    a aktualizacja ma być rozpakowana i katalog ma sie nazywać $SystemUpdate
     
  5. D@niel808

    D@niel808 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lubin
    Dawałem na pendrive ale plik o nazwie &SystemUpdate_9199
    Zaraz spróbuje z samym &SystemUpdate
     
  6. Romcio17

    Romcio17 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Radzymin
    u mnie tak samo wgrałem na pendrive ten dashboard i robi wszystko dobrze ale nic mi się nie aktualizuje :(
     
  7. SoTeR

    SoTeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2009
    Posty:
    842
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bytom
    No i wszystko jasne :) ponieważ folder musi się nazywać &SystemUpdate
     
  8. Romcio17

    Romcio17 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Radzymin
    no nie wiem @SoTeR właśnie taką nazwę miałem i nie działa
     
  9. SoTeR

    SoTeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2009
    Posty:
    842
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bytom
    No czyli robisz coś źle
     
  10. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    niektóre pendrivy nie są kompatybilne z xboxem i nie działa ,wtedy np. z płyty CDRW
    trzeba zrobić aktualizację
     
  11. ALEXY28

    ALEXY28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2009
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    w wie ktoś z was moze jak wrzucić na pendraka gre demo i odpalić bo ściągnołem sobie demo worms 2 armageddon tylko nie wiem jak to ma być załadowanie na pendraka a czytałem że można właśnie demo odpalać z pendraka
     
Wczytywanie...

Poleć forum