1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z aktualizacja!

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez PeeROeSTeO, Marzec 7, 2011.

  1. PeeROeSTeO

    PeeROeSTeO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2009
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Czę100chowa__WŁÓKNIARZ!!!
    Witam. Mam pewien problem. Otóż mam ix. 1.51 i skorzystałem ze sposobu 3 dashboardów żeby ominąć ap 2.5. Wyszedł teraz bulletstorm i da 2 które wymagają aktualizacji. przeczytałem gdzież że jeżeli zrobię tą aktualizacje to wtedy gry z ap 2.5 przestaną działać i tylko LT + pomoże w tej sytuacji. I teraz mam dwa pytania odnosinie tej sprawy. Czy jeżeli zrobie update ix do LT+ to gry które przerabiałem do wave3 będą działać? I czy istnieje jakaś inna możliwość obejścia tego żebym mógł grać w te gry i te z ap 2.5 bez potrzeby robienia ponownego flasha?? Z góry dzięki za pomoc!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Patrox

    Patrox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jeśli chcesz grać nadal w gry które po aktualizacji (Z Bulletstorm lub DA2 - jet to wersja z końcówką 12 i
    blokuje tylko takie gry z AP25 jak AS:Brotherhood,Fable 3 oraz NFS: Hot Pursuit - najnowsza wersja dasha
    dostępna na szczęście przez via XBL z końcówką - 25 dodaje AP25 do Halo Reach COD:MW2 oraz COD:Black Ops.

    Więc jeśli chcesz grac w te 3 tytuły potrzebujesz Ixtreme LT+ , jak i jeszcze raz nagrać grę z tym zabezpieczeniem
    , czyli wrzucić obraz gry do ABGX 360 v1.5 a on sam ci ją spat****e ( Obraz gotowy = gdy wszystkie odnośniki będą na zielono) A i oczywiście wave musisz mieć oryginalnego tzn. nie może być niższy niż ten który gra miała oryginalnie + SSV 2, poczytaj na forum jeszcze o tym :p ...
    Jeszce pozostaje kwestia jaki napęd posiadasz jeśli Hitachi , Benqu/Samsung to nie musisz przerabiać, jeśli jednak Lite-On jak najbardziej przeróbka jest niezbędna .
     
  4. PeeROeSTeO

    PeeROeSTeO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2009
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Czę100chowa__WŁÓKNIARZ!!!
    czyli jeżeli zrobię tą aktualizację z końcówką 12 to będę mógł grać w da i bullet a nie będę mógł odpalić ac:b i fable ale cod bo będzie chodził??
     
  5. Patrox

    Patrox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    TAK COD:BO będzie chodził sam tak mam
     
  6. PeeROeSTeO

    PeeROeSTeO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2009
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Czę100chowa__WŁÓKNIARZ!!!
    cod bedzie chodził a halo reach i mw2?? a jak z nowszymi grami od da2 nie wiadomo?? czy mógłbyś mi podać jakiś link do tej aktualizacji z końcówką 12 offline bo mam bana i nie ściagne przez xbla? z góry dzięki.
     
  7. Patrox

    Patrox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Bardzo proszę Xbox 360 Kinect Dashboard Update 2.0.12611.0 With Avatars Download [Final Version]
    W tej wersji dasha działają COD:BO i MW2 oraz Halo Reach, ale przestaną działać AS:Brotherhood, Fable 3 oraz NFS:Hot Pursuit
     
  8. PeeROeSTeO

    PeeROeSTeO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2009
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Czę100chowa__WŁÓKNIARZ!!!
    mam tylko jeszcze jedno pytanie. Gdy przerobie konsolę na ix. LT+ 1,1 to czy gry które wypalałem ze zmienionym wave'em tzn. zmieniałem z 4 na 3 przy pomocy 360 wave patcher będą chodzić czy nie??
     
  9. Patrox

    Patrox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Gry które nie obsługują AP25 a mają zmienionego wave będą chodzić tak jak wcześniej (Chyba że zamierzasz grać online wtedy oryginalny wave + ssv2 ).
    Natomiast gry z AP25 lepiej zmienić na oryginalny wave i ssv2 żeby nie otrzymać bana grając na XBL albo offline.
     
  10. PeeROeSTeO

    PeeROeSTeO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2009
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Czę100chowa__WŁÓKNIARZ!!!
    Bana mam już tak że nie interesuje mnie ta kwestia. Bardzo dziękuje Ci za pomoc. Wiem już wszystko co chciałem wiedzieć. Temat do zamknięcia. Pozdrawiam i miłego szpila:D
     
  11. Wampirek

    Wampirek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 12, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam lt+ jakiego dasha mam wgrać aby chodził AS:Brotherhood, NFS:Hot Pursuit?
    czy mogę prosić o link bo w tym temacie jestem zielona. z gory dziekuje
     
  12. Patrox

    Patrox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Bardzo proszę : Xbox 360 Kinect Dashboard Update 2.0.12611.0 With Avatars Download [Final Version]

    Zawartość archiwum rozpakowujemy i kopiujemy na pendrive lub CD/DVD .
    UWAGA: W przypadku tej aktualizacji u nie których konsola wyświetla komunikat E74,
    Należy wtedy wyjąć nośnik z konsoli i uruchomić ją ponownie.
     
  13. filut10

    filut10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    140
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A ja po prostu podłączyłem swojego xboxa pod neta, gdy się zaktualizował odłączyłem najzwyczajniej w świecie i jak na razie każda gra chodzi bez problemu.
     
  14. malpa534

    malpa534 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2009
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    witam mam pytanie mam xboxa360 premium 1.51 czy zebty chodzily mi nowe gry z ap25 to musze zaktualizowac flesha do 1.61 czy wgrac lt nowego?
     
  15. maciongix

    maciongix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    From Szczecin
    wgrasz lt+ i będziesz miał spokój z nowymi grami
     
  16. filut10

    filut10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    140
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    LT+ jak na dzień dzisiejszy jest najlepszym fleshem do klocka i mając LT+ nie obchodzi nas nic :D
     
  17. malpa534

    malpa534 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2009
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    filut piekna odpowiedz ;]
     
  18. Grezur

    Grezur Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  19. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Źle wrzuciłeś... Wgraj folder $SystemUpdate
     
  20. Grezur

    Grezur Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    powaga nie wykrywa nic, pierwszy raz tak mam.
     
  21. PeeROeSTeO

    PeeROeSTeO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2009
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Czę100chowa__WŁÓKNIARZ!!!
    Jak podepniesz pendraka pod xboxa to go wyłącz i włącz. Wtedy przy włączaniu złapie aktualizację. Pozdro.
     
Wczytywanie...

Poleć forum