1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z aktualizacja

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez emeth, Kwiecień 1, 2011.

  1. emeth

    emeth Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 15, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,

    mam taki problem, nagralem sobie plytke z nowym WWE SuperStars (czy jakos tak), zmienilem wave na 3 (bo mam iextreme 1,6). Po wlozeniu plytki, kaze zaktualizowac konsole, naciskam ok, po resecie wyskakuje blad aktualizacji.

    O co chodzi ? Co mam zrobic zeby pograc ? Ew. skad sciagnac najnowsza aktualizacje, zeby po przerobieniu na wave3 gry mi chodzily?>
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    Wałkowane sto razy. Po przerobieniu gry z oryginalnego wave aktualizacja z płyty przestaje działać - ściągnij z oficjalnej xboxa, albo stąd z forum. Szukaj!
     
  4. KULA

    KULA V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    521
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
  5. emeth

    emeth Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 15, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeszcze mam takie pytanie, sciagnalem najnowszego dashboarda. Zaktualizowalem konsole, te gry ktore chcialem to mi chodza (nowy nfs, wwe allstars). Chcialbym pograc w Assasyna Brotherhood, bedzie sie dalo (mam ixtreme 1,6 , przerabiam programem na wave3). ?
     
  6. danielt83

    danielt83 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2009
    Posty:
    92
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Wiem że to oklepana wypowiedź ale stary znajdz kogoś kto przerabia i zaktualizuj do Lt+ nie bedziesz mial problemów ja miałem 1.6 popaprałem płyty zmiana wavów a teraz nadaja sie do kosza bo poczułem co to gra w necie a płyty do neta trzeba nagrywać i sprawdzać inaczej . jak bym posłuchał wczesniej jakaś 100zł nie poszła by w kosz. pozdro
     
  7. emeth

    emeth Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 15, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wiem, ze najprostsza rzecza byloby przerobienie, ale niestety mojego napedu nie da sie przerabiac (samsung). Pozostaje mi kupno jakiegos innego napedu, ale narazie nie chce wydawac 100-pare zlotych, wiec pytam ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum