1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Aktualizacją.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez enek1, Maj 13, 2011.

  1. enek1

    enek1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 13, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Pobrałem dzisiaj grę Virtual Tennis 4. Nagrałem jak zawsze. Włączyłem gre i pisało, że konieczna jest aktualizacja konsoli, zgodziłem się jednak wyskoczyło: "przetrzyj płytkę ...". Oczywiście przetarcie płytki nic nie dało. Później spróbowałem włączyć inną grę która działała i było to samo.
    Myślałem, że laser się zepsuł jednak nie, ponieważ płytka Active iso działa normalnie.
    Nagrywałem już kilka gier i wszystkie działały więc chyba gra jest dobrze nagrana. Nagrywałem jak zawsze na płytkę Verbatim DVD+R DL.

    Proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mrvvbanan

    mrvvbanan Banned

    Dołączył:
    Maj 9, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Po pierwsze to BYŁO NAPISANE!
    A po drugie poczytaj sobie o zabezpieczeniu AP 2.5
     
  4. enek1

    enek1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 13, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja nie chcę grać online. Czy jest jakaś możliwość zagrania w gry z AP 2.5 ?
     
  5. mrvvbanan

    mrvvbanan Banned

    Dołączył:
    Maj 9, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No jasne. Tylko przed wypaleniem gry przepuść przez abgx'a, aby dograł ap 2.5 i będą Ci gry działały.

    @DOWN: Faktycznie pominąłem sprawdzenie czy ta gra ma ap 2.5
    @Autor: jeszcze z jaką prędkością gry nagrywasz?
     
  6. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Po 1 Virtua Tenis nie ma AP2.5. A po 2 mozliwe, ze gierka Ci sie zle nagrala. Mozliwe tez, ze nagrywara albo naped siada. Nagraj jeszcze raz i sprawdz czy bedzie smigac.
     
  7. enek1

    enek1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 13, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    @Mrvvbanan- nagrywam z prędkością 4x.
    @bgszef- mogło się źle nagrać skoro przez to, że chciałem włączyć VT4 inne gry też chcą aktualizacje. Po restarcie konsoli mogę już grac w INNE gry normalnie.

    Mógł by mi ktoś dokładnie wytłumaczyć jak mogę włączyć tą grę. ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum