1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z aktualizacją

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez grzesiek0402, Lipiec 20, 2011.

  1. grzesiek0402

    grzesiek0402 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam.

    Mam problem z aktualizacją. Podczas pobierania jej z internetu gdy pasek pobierania dobiega już do końca aktualizacja zostaje przerwana i wyskakuje kod statusu 335A-351F-1480-0703-C000-0099

    Wiem już co oznacza ten status. Mam w związku z tym kilka pytań:
    1. Czy to oznacza ze mam bana?
    2. Czy jest jakiś sposób na ominięcie tej aktualizacji
    3. Czy wgranie nowego softa rozwiąże problem.


    Z góry dzięki za udzielenie odpowiedzi. Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Maciek Koczwara

    Maciek Koczwara Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja przed momentem zrobiłem aktualke nic takiego mi nie wyskoczyło. miałem oflagowana konsole. Lt 1.9. wszystko działa
     
  4. zetrov

    zetrov Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2009
    Posty:
    296
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lodz, Poland, Poland
    Masz bana.juz nie ominiesz

    Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
     
  5. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Za chwile bedzie setki takich samych tematów =].

    Według M$ na stronie Rozwiązywanie problemów z aktualizacją oprogramowania konsoli Xbox 360 jest napisane że ten błąd to:

    Z informacji z forum wynika że taki błąd wynika z posiadania LT+ 1.1 na pokładzie i próbie dokonania aktualizacji na tym właśnie firmwerze.

    Aktualnie czeka się na jakieś konkretne informacje mówiące o ominięciu tego problemu.

    Dobrze będzie jak zmienisz firmwer i sam sprawdzisz czy takowa operacja zadziała, np na oryginalny.

    Po za tym zadając takie pytania warto by było napisać jaki masz dvd-Rom jaką przeróbkę, czy dvd-rom nie był podmieniany itp, gdyz nikt z fusów nie wróży, a samo forum ma uczyć i edukować =].
     
  6. Wojtek230492

    Wojtek230492 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    263
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Radom
    taki kod bledu oznacza ban
     
  7. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Żaden ban. Poprostu zostało wykryte naruszenie oprogramowania
    Narazie to zwykły kod błędu. Niektórym pomaga flash na stock fw -> update -> flash na 1.9
    Przykład:

     
  8. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    teraz niech kazdy dash robi taki myk to trzeba bedzie przed kazda aktualizacja przerabiac do OFW :D w ten sposob MS naciagnie ludzi na kszota przerobki.
     
  9. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Jeśli ktoś nie umie podłączyć napędu do kompa i samemu zmienić fw to musi bulić
     
  10. malkavian24

    malkavian24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jestem dosyć nowy w temacie flashowania itd. Czy byłbyś uprzejmy przełożyć to na "ludzki-świeżakowy" język co oznacza "flash na stock fw" ? Jak rozumiem po tej czynności mam podłączyć konsolę do XBL i dokonać update oryginalnego FW na najnowszy i następnie wgranie flasha 1,9.
     
  11. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  12. malkavian24

    malkavian24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dzięki, mam liteona, jednego z takich nowszych. Ale przy probie update mam fw mam 335A-351F-1480-0703-C000-0099. Generalnie wygląda to ta, że oryginalny fw mam bodajże z maja i w maju jak zrobiłem update fw konsoli wysypał się flash. Zaniosłem do flashowania i było ok dopóki nie zechciałem znowu zrobić update i nie otrzymałem wspomnianego errora. Generalnie nie jest źle bo chodzą mi wszystkie gry a chcialem update tylko po to, żeby potem połączyć się grając w fife 11 i spachować fife. Teraz nie mogę podączyć się do XBL a co za tym idzie nie mogę wgrać najnowszego patcha do fify.

    A czy można w takiej sytuacji aktualizować przez pena, czy będzie taki sam błąd ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum