1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z aktualizacją

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez Trey, Sierpień 9, 2011.

  1. Trey

    Trey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2008
    Posty:
    257
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mam xboxa 360 z lt 1.9. Po próbie podłączenia się do live wyskakuje aktualizacja z dashboarde 13599 która konczy się błędem 0099, z pendriva to samo. Mój napęd to liteon który został wymieniony w serwisie ms. Wcześniej od kupna był zamontowany benq. Prosze o jakieś porady jak zainstalowac tą aktualizacje
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. szukaj1

    szukaj1 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    218
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
  4. Trey

    Trey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2008
    Posty:
    257
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18

    ale co to da skoro wiadomo że ten błąd wyskakuje na przerobionych konsolach. Na oryginalnych mimo podmiany napędu aktualizacja normalnie się instaluje
     
  5. szukaj1

    szukaj1 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    218
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    a ty miałeś przerobioną
    ja widziałem takie przypadki że po wymianie przez ms też nie działały.
    a spróbuj wgrać oryginalnego softa i potem aktualizacja to podobno pomaga
     
  6. Trey

    Trey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2008
    Posty:
    257
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18

    właśnie oddałem konsole ale gość ponoć tak zrobił i aktualizacja nadal nie przechodzi. Ma teraz zamiar włożyć jakiś zwykły napęd benq ( który miałem zamontowany od kupna) i wtedy jeszcze raz spróbować. Mam nadzieje że to pomoże..
     
  7. adamozryw

    adamozryw Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 9, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam napęd Benq z LT 1.1. Niedawno wgrałem najnowszego dasha, po czym wkładam grę z wave 3 lub 4 doi napędu i wykrywa mi ją jako płytę DVD. Sprawdzałem tak z każdą moją grą i żadnej z nich nie mogę odtworzyć, to tak jakby Xbox nie był wcale przerobiony. Czy downgrade dasha coś da, czy trzeba na nowo przerabiać? Bardzo proszę o odpowiedź.
     
  8. pawlenko

    pawlenko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    122
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    najnowszy dash cofa przeróbkę wiec musisz wgrać odnowa
     
  9. adamozryw

    adamozryw Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 9, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli to tak jakbym wcale nie miał przerobionej konsoli?
     
  10. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Tak...musisz znowu przerobic

    Wysłano z GT-I5700 z użyciem Tapatalk
     
  11. Artur181990

    Artur181990 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 13, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam. kupiłem slima z dyskiem 250 GB podłaczyłem go ładnie pieknie poszła konfiguracja i na końcu zaktualizował sie dash do wersji najnowszej czyli 13599.. od tego momentu cos sie wali w tej konsoli :( nie czyta płyt typu UFC 2009.. wogóle jej nie widzi nawet... czy jest mozliwośc wgrania tej aktualizacji jeszcze raz?? dodam że wgrywałem ja po testowym połączeniu z xboxlive... :( przez pena i z płyty sie nie da... wie ktos jak mam to zrobic??
     
  12. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Nie. Wyślij konsole na gwarancje
     
Wczytywanie...

Poleć forum