1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z aktualizacja

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez michur, Wrzesień 29, 2011.

  1. michur

    michur Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2011
    Posty:
    111
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mam dasha 13146 jak chce wgrac 13599 to wyskakuje blad ze jest podmieniony naped jak mozna to obejsc zeby byla aktualizacja nie znam historii konsoli i raczej oryginalnego napedu tez nie zalatwie prosze o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. szukaj1

    szukaj1 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    218
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    jak masz przerobioną to spróbuj wgrać oryginalny soft
     
  4. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Musisz miec oryginalny naped inaczej nie da rady
     
  5. michur

    michur Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2011
    Posty:
    111
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nawet oryginalny soft nie pomoze ? bo slyszalem ze mozna wgrac oryginala zrobic aktualizacje i wtedy przerobic znowu ale nie wiem czy to dziala
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    tak ale do oryginalnego napedu musi byc taki jak byl fabrycznie w konsoli czyli jak byl liteon musi byc liteon
     
  7. michur

    michur Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2011
    Posty:
    111
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    aha czyli jestem w dupce chyba kupie nowa konsolke i na oryginalach bede gral wiadomo cos czy wychodzi jakis now xbox?
     
Wczytywanie...

Poleć forum