1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z aktualizacja

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez fanboy, Październik 16, 2011.

  1. fanboy

    fanboy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 16, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam posiadam przerobiona konsole xbox 360 na lt 1.0 i kupilem sobie fife 12 po wlozeniu plyty konsola poprosila o uaktualnienie tak wiec nie zważając na to ze lt zostanie usuniety chcialem zrobic ta aktualizacje lecz po chwili xbox podal blad 335a-3524-1480-0703-c000-0099 i za kazdym razem jest to samo i nie wiem co zrobic mogl by ktos pomoc?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    ojj będzie problemo .polecam sprobować z dashem 2.0.13146.0 pen/dvd jak to nie pomoże ratuje cie orginalne fw w napędzie . skasuje ci ten dash co pisalem przeróbke jak przejdzie. i trzeba niestety od nowa grać lt w tym wypadku to 2.0
     
  4. fanboy

    fanboy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 16, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    aha narazie chce w orginal pograc tak wiec niezwarzam na to ze mi flash usunie ale jest jeden problem jestem żółty w tych sprawach;/
     
  5. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    to nic nie zmienia . dash wykrywa przeróbke bez tego to nie pójdzie jak nie będziesz miał orginalnego fw w napędzie. wiec serwis cie nie ominie. zakladam ze masz lt+ dlatego taki problem bo się nie bardzo chce taka przeróbka usunąć
     
  6. fanboy

    fanboy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 16, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    aha a jesli przerobie na nowego lt to czy bd dzialac?
     
  7. fanboy

    fanboy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 16, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ewntualnie spróbuje z wgraniem dasha 2.0.13146.0 ale skad moge go pobrac?
     
  8. adi22adi22

    adi22adi22 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    przyłączam się do pytania:p
     
Wczytywanie...

Poleć forum