1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z aktualizacja

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez optiplex4, Styczeń 15, 2012.

  1. optiplex4

    optiplex4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Sprawa wygląda tak jutro wysylam kolesiowi naped do przerobki ma mi wgrac lt 3.0 skoro wysylam sam naped a nie cala konsole to sam musze zaktualizowac dash obecnie mam dash 12625 a chce zaktualizowac do 14699 ale jak juz probuje to wyskakuje mi blad i jakis kod statusu czy cos moze mi ktos doradzic co mam zrobic?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. djdoubleb

    djdoubleb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków/Tarnów
    Wgrac do napędu oryginalny soft. Dopiero aktualizowac
     
  4. optiplex4

    optiplex4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jak to zrobic?
     
  5. djdoubleb

    djdoubleb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków/Tarnów
    Tak jak przerabia sie napęd na lt tylko wgrywamy oryginalny firmware
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    z pendriva zobaczy czy ruszy
     
  7. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    Najlepiej napisz do kolesia który Ci będzie przerabiał że masz dasha 12625 i wyślij mu całą konsolę z napędem najlepiej.
     
  8. optiplex4

    optiplex4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    na aukcji ktora mnie interesuje jest napisane "Jeżeli chcesz wysłać do nas sam napęd, zaktualizuj najpierw oprogramowanie konsoli do wersji 2.0.14699" troche to zamotane nie wiem gdyby gosciu wgral orginalne frimware i odeslal mi naped moglbym wtedy bez problemu zaktualizowac dash ?
     
  9. optiplex4

    optiplex4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wlasnie z pena probowalem odpalic
     
  10. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  11. optiplex4

    optiplex4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  12. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Fakt jest taki, że nie zrobisz update do końca. musisz wysłać cała konsolę. Jeśli masz podmieniony napęd to wysłać konsolę +zakupić nowy napęd.(podejrzewam że masz samsunga za lite-ona wsadzonego)
     
Wczytywanie...

Poleć forum