1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z aktualizacją

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez hrd, Luty 6, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. hrd

    hrd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siemanko.
    Mam otóż taki problem, mam przeróbkę ixtreme LT chyba jakoś ten pierwszy, nie wiem dokładnie jakie miałem oprogramowanie, ale ostatnio kumpel przyszedł z oryginalną FIFA12 i akurat było żeby zrobić aktualizacje, no i po tym ta FIFA normalnie działała , ale potem jak chciałem zagrać w jakąś nie oryginalną grę to nie działała. Czy można przywrócić dawną aktualizacje, żeby FIFA11 działa ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Aktualizacja usunęła przeróbkę. Musisz jeszcze raz przerobić konsole.
     
  4. hrd

    hrd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    chooory :eek: ? 100 pro ?
     
  5. dudi2000

    dudi2000 Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    916
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bieruń
    ?
    Zdrowy, 200%
     
  6. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Oczywiście. Twój napęd został przefleshowany do OFW, zatem znowu masz oryginalną konsole.
     
  7. hrd

    hrd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    e to git, czyli przez neciora bez przypału mogę cisnąć, co ziomy ?
     
  8. ZombaL

    ZombaL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2008
    Posty:
    506
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Przeworsk
    Jak miales przerobioną konsole to nie ma nigdy w 100 pro jak to mowisz, ale mozesz scinac ;]
     
  9. hrd

    hrd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli jednak, no ale kto nie ryzykuje ten nie wygrywa, czyż nie?
     
  10. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    dokladnie tak:)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum