1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z aktualizacją

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Krizz, Maj 9, 2008.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Krizz

    Krizz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2008
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Krosno
    Panowie mam problem,
    KOnsola Arcade z kartą, przeróbka iextreme1.41, wrzucam gta 4 (pirat), wyskakuje hasło: wymagana aktualizacja konsoli, daje tak(brak netu), wyświetla hasło :brak płyty z aktualizacją, wchodze na xbox.com/support,ściągam plik wypalam na CD wkładam do konsoli i nadal mam to samo hasło.
    Nie mogę uruchomić konsoli bo cały czas chce akutualicacji, nawet po resecie.
    Co mam teraz zrobić? gość z m$ powiedział ze trzeba odesłać do serwisu. Kuźwa załamka konsole mam 40 min
    HELP?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. karol191

    karol191 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2008
    Posty:
    241
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Problem z aktualizacją

    Ja mysle ze powiniene sie polaczyc sie z x live.
     
  4. przeo_91

    przeo_91 Guest

    Odp: Problem z aktualizacją

    Podłącz pod neta niech sobie pobierze aktualizację i z głowy :) to zajmuje dosłownie 3-4 min (w zależności od neta ;) )
     
  5. Krizz

    Krizz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2008
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Krosno
    Odp: Problem z aktualizacją

    Dzięki Panowie, pomogło
     
  6. Drool

    Drool Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Problem z aktualizacją

    Ja mam dodatkowe pytanie - jeśli chcę przeprowadzić aktualizację konsoli (mając iXtreme 1.41), aby móc odtwarzać XviD/DivX'y mogę to robić bez obawy, czy powinienem zrobić to w jakiś specjalny sposób/nie robić?
     
  7. grzech1991

    grzech1991 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2007
    Posty:
    413
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Odp: Problem z aktualizacją

    a w jaki specjalny sposob chcesz robic aktualizacje

    ...


    (kolejny czemu wszycy zadaja tu pytania o tak niskim poziomie)
     
  8. Drool

    Drool Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Problem z aktualizacją

    Chodzi tu o to, czy mogę najzwyczajniej aktualizować przez Live i czy nie ingeruje to w iXtreme, bo słyszałem również opinie (niemniej jednak dość oryginalne), że mając konsolę przerobioną oficjalny update jest zabroniony.
     
  9. grzech1991

    grzech1991 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2007
    Posty:
    413
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Odp: Problem z aktualizacją

    no to zle slyszales ms nie ma zbyt duzego pola do popisu zreszta jak nie masz dasha nie da sie korzystac z live bo aktualizacja musi byc zrobiona wiec jaki wtedy jest sens ixtreme?
     
  10. sebolek

    sebolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legionowo
    Odp: Problem z aktualizacją

    odpowiadam na pytanie
    taki ze bardziej sie bawisz na kompie z patchami :p
     
  11. grzech1991

    grzech1991 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2007
    Posty:
    413
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Odp: Problem z aktualizacją

    ja tam sie nie bawie... daje autofix czekam 20 minut i obraz gotowy
     
  12. adamz8

    adamz8 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam

    Ja mam taki problem że nie mogę zaktualizować moiej konsoli przez internet a mianowicie mam podłaczoną konsole do interentu birę ustawienia sieci - przetestuj połączenie z XBOX Live
    Połączenie przechodzi ok pokazuje się komunikat o aktualizacju i że zajmie to 128 mb akceptuje pisze że potrwa to kilka minut i po jakiej 1 min pokazuje się komunika że nie można pobrać aktualizacji i żebym przetestował połaczenie i tak w koło co to może być proszę o pomoc
     
  13. wisien

    wisien Banned

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2009
    Posty:
    64
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  14. adamz8

    adamz8 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam czyli jak mam kartę 256 mb to nie ma szans na tą aktualizację ? a jak sformatuję kartę i pobiorę od nowa aktualizacje ? to coś pomoże ?

    a i jeszcze jedno raz tan zielony pasek ruszył się kawałek ale po chwili znowu że nie może pobrać aktualizacji i tak jak pisałem wyżej
     
  15. pendzisz

    pendzisz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no nie masz pamięci proste
     
  16. adamz8

    adamz8 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A jest taka opicja że konsola jest zbanowana dlatego nie można tego pobrać jak to sprawdzić bo nie mogę się zalogować do xbox live cały czas chce pobierać tą aktualizacje to jak jej nie pobiore i nie zainstaluje to nie będę mógł grać przez internet ?

    to chyba jednak nie wina miejsca sformatowałem kartę mam 230 mb wolnej przestrzeni i cały czas to samo że nie może pobrać aktualizacji

    nagrałem to na płytę i nie widzi tego wcale wkładam płytę wyłączam i włączam konsole i nie widzi aktualizacji
     
  17. ZigUS

    ZigUS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    podłącz do neta bez rutera i posprawoe
     
  18. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    podlacz sie do live jakims kontem i sie dowiesz czy ban


    EDYTUJ POSTY
     
  19. 94REMEK94

    94REMEK94 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Krokowa
    Można pobrać i zainstalować aktualizacje z internetu jeśli sie nie ma dysku??
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum