1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z aktualizacja

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez piernik666, Sierpień 11, 2012.

  1. piernik666

    piernik666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam mam taki problem wlozylem do napedu fifke 12 i chcialo zaktualizowac kliknalem ok i aktualizacja poszla do polowy i cos sie przerwalo. pojawia mi sie ciagle komunikat nie mozna odczytac aktualizacji z plyty kod bledu to xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-0034. nawet po zrestartowaniu konsoli gdy w napedzie nie ma plytki jest ciagle ten sam komunikat co moge zrobic? nie czyta mi nawet USB ani nie moge wlaczyc kontrolera
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4559
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Ściągnij aktualkę ze strony MS i nagraj ją na płytę i zaktualizuj X-a :)
     
  4. piernik666

    piernik666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zrobilem to tez nie dziala :/ kiedy to robie wyskakuje bład ktorego nawet nie ma na liscie :/
     
  5. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
  6. dzemik2009

    dzemik2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    POLSKA
    musisz ściągnąć aktualizacje taką jaką posiada fifa 12 czyli tą co napisał kolega wyżej 13599
     
  7. piernik666

    piernik666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zapuscilem ale teraz piraty zadne mi nie dzialaja ;/
     
  8. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Musisz wgrac lt 3.0 od nowa.

    Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk
     
  9. piernik666

    piernik666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    niestety nieposiadam klucza napedu:/ sam jestem w stanie go wyciagnac?
     
  10. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    Zależy jaki masz napęd w konsoli.Jeżeli masz napęd Lite-On to potrzebujesz usb probe (koszt ~50 zł).Jeżeli masz napęd samsung/benq albo hitachi to wystarczy jedynie kabel sata.Wszelkie instrukcje znajdziesz w dziale LT+ --> Artykuły
     
  11. piernik666

    piernik666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    niestety mam lite-on wiec sam tego nie zrobie;/
     
  12. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28136
    Polubienia:
    3219
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Masz zgliczowaną aktualizację w połowie. Musisz do napędu wrzucić OFW (oryginalny firmware) dokończyć aktualkę i dopiero wgrać LT 3.0
    Klucz wyciągniesz tak:
    http://xboxforum.pl/artykuly-206/tutorial-pmt-hack-odczyt-klucza-z-wszystkich-liteonow-89475/
    Tu masz jak wgrać LT:
    http://xboxforum.pl/artykuly-206/tutorial-flash-liteon-ixtreme-1-91-jungleflasher-najlepszy-artykul-edycja-2-a-98709/
     
Wczytywanie...

Poleć forum