1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z aktualizacją

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez cycu349, Listopad 27, 2012.

  1. cycu349

    cycu349 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cześć

    Sytuacja przedstawia się tak: x360, fat, Jasper, napęd prawdopodobnie lite-on, obecny dash: 2.0.131460.0, konsola nigdy nie podpinana do internetu, posiadam klucz napędu, konsola była przerobiona pod LT. 3.0+. Wypaliłem Fallout New Vegas (podstawkę) w czerwcu 2012 pograłem trochę, wszystko był OK. Zdecydowałem się na wypalenie DLC do New Vegas, nie myśląc o tym że to DLC wyszło znacznie później niż sama podstawka. Wpakowałem do konsoli i jak skończony jełop zaakceptowałem aktualizację... Flash cofnięty, jakoś zapomniałem o temacie konsoli. We wrześniu wpadł mi do rąk nowy - ORYGINAŁ - Batman: Arkham City i tu pojawia się problem, a dokładnie error 335 A 351 F 1800 0703 C000 0099. Nie mogę zaktualizować konsoli ani z płyty, ani z pendrive'a. Czy jest jakakolwiek możliwość już nawet nie flashowania, a możliwości aktualizacji konsoli i pogrania chociaż w orginalne, najnowsze gry. Co trzeba by było zrobić, żeby ten problem rozwiązać?

    Dzięki z góry za odpowiedzi.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: Problem z aktualizacją

    13146 i lt 3.0 nie wykasuje. Jesli masz problem z update nic nie zrobisz, trzeba wgrac dobry fw, wsadzic oryg marki napęd

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  4. cycu349

    cycu349 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli muszę wymienić napęd czy tylko wgrać oryginalny firmware do napędu?
     
  5. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    masz oryginalny to nie musisz
     
Wczytywanie...

Poleć forum