1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z aktualizacjami TU

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez italiano1984bp, Listopad 8, 2013.

  1. italiano1984bp

    italiano1984bp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2013
    Posty:
    71
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Bristol, United Kingdom, United Kingdom
    Cześć mam taki problem może ktoś z was sie z tym spotkał mianowicie gdy chce pobrać aktualizację tu naciskam na download TUs i nic sie nie dzieje Konsola jakby sie zawieszala jedynie restart fsd pomaga


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    dzieje Ci się tak ze wszystkimi grami czy tylko z konkretną? (GTA V?)
     
  4. italiano1984bp

    italiano1984bp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2013
    Posty:
    71
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Bristol, United Kingdom, United Kingdom
    Ze wszystkimi


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
  5. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    spróbuj wyczyścić pamięć podręczną w fsd , a jak nie pomoże po wrzuć "nową" kopię FSD
     
  6. italiano1984bp

    italiano1984bp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2013
    Posty:
    71
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Bristol, United Kingdom, United Kingdom
    Jak wyczyścić ta pamięć podręczna ?


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
  7. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
  8. italiano1984bp

    italiano1984bp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2013
    Posty:
    71
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Bristol, United Kingdom, United Kingdom
    Dobra pomogło nowe fsd TU pobiera tylko teraz zamiast system link mam jakiś xai link czy jakoś tak jak sie tego pozbyć ? I wrócić do system link ?


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
  9. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    wgraj najnowsze FSD wersja 775 , musiałeś chyba wgrać jakieś stare fsd:triumphant:
     
Wczytywanie...

Poleć forum